Radio CD sa navigacijom
Sve što se tiče struje, prekidači, releji, instalacije...

helenica
Početnik
Početnik
Pridružio se: Uto Dec 21, 2010 10:44 pm

Radio CD sa navigacijom

od helenica » Ned Feb 27, 2011 12:41 pm

Poštovani forumaši ,
Da li Radio CD sa navigacijom za Mitsubishi Space Star 1.9 DID 2002.g. ima kod i da li ako radim nešto uopšte oko elektrike na autu smem da otkačim akumulator a da ne zajebem putni računar , navigaciju , CD ili nešto drugo .
Pozdrav

Korisnikov avatar
sale90
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Uto Nov 09, 2010 11:38 pm

Re: Radio CD sa navigacijom

od sale90 » Pon Avg 29, 2011 1:01 pm

Ima kod on se nalazi na disku za navigaciju bez tog diska ti nista nece ako izvadis akumulator neko vreme posto ce radio da se resetuje.Imao sam i ja takav problem ali sam uspeo da nadjem cd na internetu tako da ako nekom treba tu sam.

toske-ni
Početnik
Početnik
Pridružio se: Uto Nov 08, 2011 11:31 pm

od toske-ni » Pet Nov 11, 2011 11:52 pm

Ja imam problem...nisam dobio CD za navigaciju za Carismu 2001. Na netu nisam uspeo da pronađem. U ovlašćenom servisu traže 250e za CD :shock:

Korisnikov avatar
sale90
Standardan član
Standardan član

od sale90 » Sub Nov 12, 2011 12:30 am

Ja sam skinuo sa neta kad nadjem link postavicu ga ovde.pozz

toske-ni
Početnik
Početnik
Pridružio se: Uto Nov 08, 2011 11:31 pm

od toske-ni » Sub Nov 12, 2011 12:55 am

Hvala. Pozdrav :thumbup:

Korisnikov avatar
sale90
Standardan član
Standardan član

od sale90 » Ned Mar 25, 2012 1:10 am

Drugari evo i mog doprinosa forumu uspeo sam da obezbedim link za cd za navigaciju
http://files.mek1.ru/navi/doich/mitsubi ... sweden.ace

Radi na modelima:Carisma,Space Star, Space Runner,Space Wagon karta je danska i svedska ali to nije ni vazno posto se za nasu zemlju nije ni prizvodio cd.Vazno je da ce putni racunar funkcionisati posto je kompletan softver za isti na njemu i posle vadjenja akumulatora bez tog cd-a ne radi putni racunar.Ja sam rezao za mene i radi savrseno.Ako neko ima problema oko rezanja neka pita.Pozz :wave:

kvin
Početnik
Početnik
Pridružio se: Ned Maj 13, 2012 9:09 pm

od kvin » Ned Maj 13, 2012 9:23 pm

Drugari evo i mog doprinosa forumu uspeo sam da obezbedim link za cd za navigaciju
http://files.mek1.ru/navi/doich/mitsubi ... sweden.ace

Radi na modelima:Carisma,Space Star, Space Runner,Space Wagon karta je danska i svedska ali to nije ni vazno posto se za nasu zemlju nije ni prizvodio cd.Vazno je da ce putni racunar funkcionisati posto je kompletan softver za isti na njemu i posle vadjenja akumulatora bez tog cd-a ne radi putni racunar.Ja sam rezao za mene i radi savrseno.Ako neko ima problema oko rezanja neka pita.Pozz :wave:
SALE SKINUO SAM SA LINKA ALI NECE DA RADI PRIJAVLJUJE MI GRESKU VEC KOD RASPAKIVANJA
MOZES LI MI POSLATI NA MAIL kvinsound@gmail.com
Hvala

Korisnikov avatar
sale90
Standardan član
Standardan član

od sale90 » Pon Maj 14, 2012 12:48 pm

Gresku prilikom raspakivanja prijavilo i meni idi samo ok i dobijes 4 fajla otvoris onaj .cue on je mali 123 bita i sa njega narezes na brzini 24 kad narezes i ubacis cd u komp na propertis pokazuje da je cd pun a kad ga otvoris nema nista na njemu pa te zato buni.Sve radi kako treba provereno na mom autu 100%.Pozz :D