Mitsubishi Carisma 1.9 td glx
Kvarovi i popravke...

rankoni
Početnik
Početnik
Pridružio se: Pon Jul 15, 2013 6:19 pm

Re: Mitsubishi Carisma 1.9 td glx

od rankoni » Uto Okt 29, 2013 11:37 am

Sto se tice predhodnog problema resen je tako sto sam zamenio sva cetiri grejaca iako me je majstor u FORMI ubedjivao da ih je prekontrolisao i auto posle toga pali kao mina.Sada se trnutno pojavio problem sa prvim jutarnjim paljenjem,on upali bez problema ali trese kao da mu je mali ler gas medjutim kad se zagreje on radi normalno.Molim vas kazite sta je u pitanju i kako se to resava.Unapred zahvalan.

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

od DJ DEX » Uto Okt 29, 2013 2:45 pm

Nije mu nastelovan sauh.

rankoni
Početnik
Početnik

od rankoni » Sre Okt 30, 2013 10:31 am

Mitsubisi Carizma je 1999god.90ks, 1870kubika.Dodatak na ono od juce ,on ima neku neku sajku koja je povezana sa ler gasom i kolko sam se raspitao ona mu sluzi za hladno paljenje a na je povezana sa nekim crevom koje je kako kazu vakuum.Molim vas kazite mi koji majstor bi trebao to da nasteluje,dali mehanicar ili mozda bosista.Pozdrav za sve clanove i unapred hvala na odgovoru.

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance

od DJ DEX » Sre Okt 30, 2013 3:05 pm

Majstor u svakom slucaju, moze i mehanicar a moze i Boshista.Bitno je da kad se steluje motor bude hladan.

rankoni
Početnik
Početnik

od rankoni » Čet Okt 31, 2013 8:40 am

Zahvaljujem na odgovoru .Imam jos jedno pitanje ,juce je pocela da mi se pali neka zuta lampica i sa mo na sekund ona se nalazi pored zute lampice od kompjutera sa desne strane i pali se kad idem levo desno u voznji.Ovo mi se desava a toliko se brzo ugasi lampica da ne stignem da vidim oznaku na njoj.Pisem vam jer se bojim da je nesto opasno.Mitsubisi Carisma 1.9td glx 1999god.Mozda sam malo dosadan,unapred hvala na odgovoru.

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance

od DJ DEX » Čet Okt 31, 2013 10:13 am

Jesi dosadan al to je zato sto nemas svog majstora pa nama dosadjujes :lol: :lol: :lol:
Ne znam tacno koja ti lampica svetli ali ako je zuta to je samo lampica za neko obavestenje nije opasno.Ako hoces tacno da znas koja je lampica uzmi baterisku lampu i osvetli to mesto gde se lampica pojavljuje pa ces videti o cemu se radi.
PS.Kad vec "dosadjujes" dodji u Nedelju na skup pa nam dosadjuj kolko hoces :!: :lol: :lol: :lol:

Korisnikov avatar
Beasaster
Član kluba
Član kluba
Pridružio se: Sre Dec 01, 2010 12:38 am

od Beasaster » Čet Okt 31, 2013 7:46 pm

Jesi dosadan al to je zato sto nemas svog majstora pa nama dosadjujes :lol: :lol: :lol:
Ne znam tacno koja ti lampica svetli ali ako je zuta to je samo lampica za neko obavestenje nije opasno.Ako hoces tacno da znas koja je lampica uzmi baterisku lampu i osvetli to mesto gde se lampica pojavljuje pa ces videti o cemu se radi.
PS.Kad vec "dosadjujes" dodji u Nedelju na skup pa nam dosadjuj kolko hoces :!: :lol: :lol: :lol:
Ako si mu rekao :lol:
Neka dodje u nedelju na skup i mnoge stvari će mu biti jasnije,a i svog budućeg majstora može da nadje ... :wave:
GALANT EA0 GLS 2.0 16V 1997 100 KW 4G63

Korisnikov avatar
darijailija
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Sub Jan 01, 2011 9:19 pm

od darijailija » Čet Okt 31, 2013 9:42 pm

A moze i tako :lol: ......nego moguce da je lampica koja se pali zute boje upozorenje da je na raezervi voda za brisace uzmi sipaj vodu ili tecnost pa vidi da li ce da se i dalje pali :!:
IVAN KG (Outlander 2.0 4G63 Colt czT)

rankoni
Početnik
Početnik

od rankoni » Pet Nov 01, 2013 11:19 am

Mozda sam dosadan ,izvinjavam se .Imam svog majstora u Formi ali kao i kod vecine majstora odgovor je nije to nista ,gde si bas sada dosao u guzvi sam nevidjenoj i slicne stvari.A sto se tice okupljanja ako ikako budem mogao dolazim.Jos jednom se izvinjavam i hvala na odgovorima.

Korisnikov avatar
Kempi
Fotograf kluba
Fotograf kluba
Pridružio se: Sub Okt 16, 2010 11:17 pm

od Kempi » Pet Nov 01, 2013 12:23 pm

Imam svog majstora u Formi ali kao i kod vecine majstora odgovor je nije to nista ,gde si bas sada dosao u guzvi sam nevidjenoj i slicne stvari.
To onda nije tvoj majstor... :thumbdown:
kad porastem biću DJ DEX