od Dovla90 » Čet Okt 20, 2011 4:43 pm
od DJ DEX » Čet Okt 20, 2011 11:57 pm
od vladimirkg » Sre Jan 11, 2012 1:40 pm
od metalika 1974 » Ned Feb 05, 2012 4:59 pm
od Moon_Walker » Pon Feb 27, 2012 4:10 am
od Beasaster » Pon Feb 27, 2012 11:47 am
Prosle godine sam imao slican ako ne i isti problem,ne deluje strasno,ali ume da nervira.Problem resio DEX...Zamenjene su svecice,kao i bobina,posto je bila malo polomljena,neko je pokusao da je iscupa pa je malo odvalio pa je bacala po dekli...Uglavnom sada je sve kako bi i trebalo da bude...Takođe imam sličan problem, ne baš isti, ali me je mrzelo da zbog toga otvaram zasebnu temu pa sam kontao da se može i ovde spomenuti...
Naime, ja imam problem jer mi auto kada je potpuno hladan pomalo trza na nižim obrtajima... Čim mi bar malo digne temperaturu, to trzanje nestaje... Nije u pitanju neko trzanje zbog kojeg se ne može voziti. Ja sam tada naravno jako oprezan sa papučicom gasa i dok se auto bar malo ne zagreje, ni ne pokušavam da dodam pošten gas... Svestan sam toga da auto potpuno drugačije radi hladan i zagrejan, ali takođe sam siguran da to trzanje, odnosno trokiranje i ne odazivanje na gas kako treba kada je auto hladan je problem koji treba rešiti... Pre 2 meseca na autu su čišćene dizne u ultrazvučnoj kadi, i nakon toga je super radio, nije se gušio čak ni hladan... Međutim, pre par dana je rađen veliki servis, izmenjano je sve što se izmenjati treba, i od onda mi se opet vratio taj problem. Pokušaću da ga izreklamiram tom majstoru koji mi je radio servis, mada zbog činejnice da kad mu to spomenem on počne da nagađa, čini mi se da ni on sam nema pojma šta se dešava. Rešenje je naravno oterati auto na dijagnostiku i ende, ali pre nego što dam tih 20 e za dijagnozu, da li je neko možda imao isti ili sličan problem i kako ste ga rešili? A da, umalo da zaboravim, u pitanju je 1993. Eclipse, 2.0 DOHC običan bez turba.
od Moon_Walker » Sre Feb 29, 2012 3:17 pm
od DJ DEX » Čet Mar 01, 2012 12:33 am

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta