space star 1.9did
Kvarovi i popravke...

dux.1
Početnik
Početnik
Pridružio se: Čet Okt 21, 2010 9:59 pm

space star 1.9did

od dux.1 » Čet Avg 01, 2013 11:34 pm

U voznji mi se danas ugasio auto, posle ponovnog paljenja sam uspeo da predjem par Km i ponovo se desilo isto samo sto nisam uspeo ponovo da ga startujem nego sam se do majstora dovezao na slepu.
Auto je presao stvarnih 120 000
U voznji se sasvim normalno ponasao,pre par dana sam primetio sa zadnje strane ispod plastike motora ulje ali mi majstor rece da to nije nista opasno i da se zbog obima posla vidimo sledece nedelje.
Kompjuter mi nije prijavio gresku,auto vergla.
Mnogo sam besan :evil:

Korisnikov avatar
vladimir.ra
Mitsubishi fanatik
Mitsubishi fanatik
Pridružio se: Pet Okt 28, 2011 8:07 pm

Re: space star 1.9did

od vladimir.ra » Pet Avg 02, 2013 8:50 am

Menjaj majstora !!!

Da sam ja odabrao tu majstorsku profesiju, bio bih najbolji medju najboljima garantujem! A evo i zasto:
Uz svo postovanje tog zanata koji nije nimalo lak, priznajem, generalno skoro svim majstorima nedostaje jedna bitna osobina da budu i oni sami uspesniji a to je ljudskost!
Koliko puta vam se samo desilo da ste ocajni dosli po pomoc od strucnog lica a on vas je nonsalantno odbio?
Meni mozda za neku glupost, neki majstor nekad rece, dodji sutra, ali ne secam se tacno. Ali dugo vozim, menjao sam dosta automobila a i majstore, pa sam se nagledao i naslusao svega.
Umesto da im glavna preporuka od nas musterija bude: ma idi slobodno kod njega, odmah ce da ti kaze sta, kako i koliko i zavrsice ti u sto kracem roku, super je covek;
neretko cujemo: bio sam kod njega, ima guzvu, ima 2-3 auta koja radi, nema taj deo, ne zna sta mu je, ali svi oni znaju da ti neki prethodni majstor to nije dobro uradio...to je ono najsmesnije!
Ej covece, ti mu doslepas auto na noge bukvalno, a on te otkaci, ne kaze ti ni dodji popodne, ili sutra nego sledece nedelje, ej bre gde mi zivimo...!? Sta kao, mora da ispostuje musterije koje su mu tu, cije automobile trenutno radi, pa ne moze da odvoji 5-10 minuta, pa lepo pogleda, jer je mozda neka sitnica, a ovako, ti ces na resenje toga cekati nedelju dana!?

Ne znam, raspisao sam se, nije mi bila namera, znam da nije ni tema, ali toliko sam se iznervirao kada sam procitao da ti je rekao da zbog obima posla dodjes tek sledece nedelje...
Zar u ovakvoj krizi covek da odbije bilo koga? Posla nema nigde, a ima onih koji su u guzvi...ne razumem ni to!

Prijatelju, nadam se da ces brzo resiti problem, i promeniti majstora, kazem ti, ima divnih ljudi i medju njima, ali je to prava retkost! Sve u svemu, obratio si se na pravom mestu za pomoc!
Sve najbolje!

dux.1
Početnik
Početnik
Pridružio se: Čet Okt 21, 2010 9:59 pm

Re: space star 1.9did

od dux.1 » Pet Avg 02, 2013 4:10 pm

Do sutra nista,muci me ova neizvesnost.
Rece mi neki drug da moze da bude Bosh pumpa ili EGR ventil.