Generalka pajero 3.2 did
Kvarovi i popravke...

Korisnikov avatar
tiktak32
Početnik
Početnik
Pridružio se: Sub Okt 24, 2015 2:02 pm

Generalka pajero 3.2 did

od tiktak32 » Sub Jan 30, 2016 11:53 pm

Znaci motor je presao nesto preko 400 000 , pali na - 20 bez problema ,vuce kao lud s obzirom na to da je preko 2t I 2000.god. Primetio Sam da kad ga upalim I dok je hladan nekako mnogo dimi onako neki gust sivi dim I bas zna da zadimi dobro dok se motor ne zagreje.

Posto je ipak mnogo kilometara a voleo bih da se dugo druzimo ja Sam mislio da mu uradim generalku.Nisam bas siguran da li je potrebno ili ne!?
Sigurno je ne bih radio pre leta ili cak na jesen pa me interesuje ako ima neko da mi odgovori koliko bi mogla da me kosta ta akcija odprilike + - nekih 150 eura!?. A i ako imate da mi preporucite nekog dobrog majstora u vojvodini bio bih vam zahvalan!

Pozdrav
mitsubishi pajero 3.2 DI-D

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

Re: Generalka pajero 3.2 did

od DJ DEX » Ned Jan 31, 2016 11:31 pm

Niko ti tačno ne može reći dok se motor ne rasturi i vidi tačno šta sve treba da se radi.Cena popravke može biti i 2000e.Što se Vojvodine tiče nije problem za majstora ali Mašinska obrada samo u MR Beograd.Preporuka i za servis je Beograd jer ovde ima najiskusnijih majstora po pitanju tog motora.JAPAN AUTO je ozbiljan servis koji može da ti odradi takav posao i da stoji iza odrađenog posla.Zahvat je veliki i suviše skup da bi ga bilo ko radio .Moj savet je da to bude veliki i ozbiljan servis.