od DJ DEX » Uto Avg 14, 2012 8:53 am
od gile » Uto Avg 14, 2012 9:07 am
GILE@ Gresis samo u jednoj stvari Poredis Lancera i Galanta to su dve razlicite stvari.A da trule to je tacno jedino sto mislim da nema auta od 20 god.koji negde nije poceo da truli.
od Rale » Uto Avg 14, 2012 1:56 pm
od vladimir.ra » Pet Avg 17, 2012 12:34 pm
mitsubishi je jedno tesko sranje od auta limarija je toliko slaba tanka i meka da to nije normalno svaki limariski deo auta na lanseru i koltu u tom periodu 89-92g je jedno djubre i svaki put kad se provozam sa mojim lanserom molim boga da mi neka budala ne uleti sa bilo kojim NE-JAPANCEM i rasturi ovo sto sam od auta napravio.PODLOZAN JE TRULENJU OD SMRDLJIVOG KROVA KOJEM MORAJU PLIHOVI DA SE POJAVE(svako ko misli a dosta nih sam cuo da govore da su kola parkirali ispod drveta pa ima je nesto kanulo po krovu gresite poceo je da otice od trulezi) PA DO RUBOVAo trapovima da i ne govorim
![]()
motor je jedina dobra stvar na njemu i to je za postovanje ali zato zivce izgubih na gluposti i probleme koje ni lada.fica.spacek ... nikad imali nisu
![]()
![]()
![]()
![]()
moj sledeci svakodnevni auto bice mecka pa makar stara i 20 godina jer je po udobnosti ,sigurnosti,bez premca![]()
![]()
sto se tice micubishi auta nikad vise gresku napraviti necu.da se prevarim i da ga kupim
![]()
![]()
![]()
![]()
svi koji imaju sta da kazu na ovu temu nek prvo napisu koliko predju godisnje sa svojima mitsubishijem i koliko je auto kod njih i sta su zamenili na njemu u tom periodu.pa onda neka komentarisu( jer ako mi kazes da ni dinar ulozio nisi jer tvoj auto od 20 g se ne kvari jer to je japanac , prelazis mesecno ispod 800km onda tvoj komentar nije bitan niti smes da ga ostavljas) I DODJITE NA SKUP U KRAGUJEVCU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
od max i minimax » Pet Avg 17, 2012 3:59 pm
od gile » Pet Avg 17, 2012 8:30 pm
od max i minimax » Pet Avg 17, 2012 8:45 pm
od angelss » Sub Avg 18, 2012 5:05 pm
od Žile » Sub Avg 18, 2012 8:11 pm
Aaaaaa mislim da se secam, to je bese ono bi problem sa nekim kablicem od alternatora ili nesto slicno.i sta sad ?nasao kvar SAM! popravio ga SAM! i sad je sve ok! niko od beogradjana nije znao da ga popravi ja sam SAM otklonio kvar! i sta sad?
![]()
od Kempi » Sub Avg 18, 2012 9:31 pm
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost