od Kempi » Čet Jul 07, 2011 11:11 pm
od angelss » Čet Jul 07, 2011 11:12 pm
E da jesteangelss koji je tvoj auto ? ovajevo sa slike ili ...?
od angelss » Čet Jul 07, 2011 11:14 pm
od Peja » Čet Jul 07, 2011 11:16 pm
od gile » Čet Jul 07, 2011 11:49 pm
E da jesteangelss koji je tvoj auto ? ovajevo sa slike ili ...?![]()
Ja sam ponosan vlasnik ovog dekice
Ono je krov evolucije sa skupa, on je bio na treningu pa smo ga namamili da izbleji sa nama, ne verujem da je postao clan kluba i sumljam da ce mo ga videti uskoro na skupu
Imas Gile neke branike da zavrsis?
od angelss » Pet Jul 08, 2011 12:10 am
Plasticne sam i hteo, mislio sam da nabavim one sa GTI-a ali nikako da naidjem na njih (zovem otpade na 6meseci i redovno mi govore samo sto su prodali) pretpostavljam da su tvoji kao sa narandzastog CloltaE da jesteangelss koji je tvoj auto ? ovajevo sa slike ili ...?![]()
Ja sam ponosan vlasnik ovog dekice
Ono je krov evolucije sa skupa, on je bio na treningu pa smo ga namamili da izbleji sa nama, ne verujem da je postao clan kluba i sumljam da ce mo ga videti uskoro na skupu
Imas Gile neke branike da zavrsis?
moj ti je savet ne bacaj pare ali ako hoces mogu da ti nabavim kao moje prednje i zadnje one plasticne spustenije od tih tvojih ma drugi auto sa njima ali ako su ti tvoji dobri kazem ti ne bacaj pare matoro je sve ovo sto vozimo
od gile » Pet Jul 08, 2011 7:44 am
od acky91 » Pet Jul 08, 2011 1:33 pm
od angelss » Pet Jul 08, 2011 4:05 pm
od Žile » Pet Jul 08, 2011 5:38 pm
Ja sam vec odvojio vreme i spreman za 17 da palimo i zarimo Kempi mozes da dodjes i do mene do Kragujevca pa da nastavimo dalje mojim kolima ili bilo ko kome je usput KG tu sam na raspolaganju a imam i kuci kotlic ako treba da ponesem GIle poz.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta