djomla86
Napišite nešto o sebi...

djomla86
Početnik
Početnik
Pridružio se: Ned Avg 21, 2011 9:29 am

djomla86

od djomla86 » Pet Avg 31, 2012 9:52 am

Pozdrav svima imam micubisi lancer 1991 glx prvi sam vlasnik auto je preso 155000 intresuje me kad idem preko 120 i pocnem da kocim pozadi se cuje neki zvuk mislim da su dobosi s obzirom da ih nisam radio nikad i zanima me kad prelazim preko neravnina cuje mi se u letvi kao neko klaparanje majstor mi reko da ima malo lufta i da ga teram nije nista opasno pa me intresuje dal moze letva da se reparira il mora nova okrenuo sam nekoliko prodavnica niko nema letvu hvala

Korisnikov avatar
coggo
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 9:56 pm

Re: djomla86

od coggo » Pet Avg 31, 2012 11:14 pm

Dobrodošao :wave:

milanlj
Početnik
Početnik
Pridružio se: Uto Jul 31, 2012 1:52 am

od milanlj » Sub Sep 01, 2012 1:58 am

Pozdrav svima imam micubisi lancer 1991 glx prvi sam vlasnik auto je preso 155000 intresuje me kad idem preko 120 i pocnem da kocim pozadi se cuje neki zvuk mislim da su dobosi s obzirom da ih nisam radio nikad i zanima me kad prelazim preko neravnina cuje mi se u letvi kao neko klaparanje majstor mi reko da ima malo lufta i da ga teram nije nista opasno pa me intresuje dal moze letva da se reparira il mora nova okrenuo sam nekoliko prodavnica niko nema letvu hvala
dobrodosao :)

Probaj nekad da koristis zarez ili tacku. Lakse se cita ;)

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

od DJ DEX » Čet Sep 06, 2012 11:51 pm

COVEk je uhvatio tolki zalet da nam saopsti svoje probleme da je sve rekao u jednom dahu :lol: :lol: :lol:
E pa DJOMLA dobrodosao u Klub za resavanje problema :mrgreen: :mrgreen: Pusticemo te da se jos malo bavis po forumu a onda cemo ti pomoci.Evo za pocetak nam reci odakle si,pa nam okaci neku sliku svog auta a onda cemo ti zuzvrat verovatno pomoci.I ajde recimo,cisto da ne budem neljubazan,reci mi jel servo letva ili obicna :?: :wave: :wave:

Korisnikov avatar
vladimir.ra
Mitsubishi fanatik
Mitsubishi fanatik
Pridružio se: Pet Okt 28, 2011 8:07 pm

od vladimir.ra » Pet Sep 07, 2012 8:59 am

U ''bem ti, pa ja se preznojih citajuci ovu prosto prosirenu slozenu ili kakvu god recenicu! :crazy:

FilipM
Početnik
Početnik
Pridružio se: Pon Sep 03, 2012 5:43 pm

od FilipM » Pet Sep 07, 2012 6:17 pm

Nemojte da ste tako strogi prema nacinu pisanja. Da li ste ikada procitali nesto od Samaraga, to je njegov stil, bez i jednog interpunkcijskog znaka. A covek je doziveo svetsku slavu i zaradio brdo para, pa vi sada vidite. :D :thumbup:
Ja bih pre " kritikovao " Vladinu naznaku da je Smederevo prestonica Srbije, mislim kakve su to autonomaske promocije ovde i zasto? ;) :lol:
Ako je zbog vremena Turaka i pretenzije prema turskim serijama, e onda razumem. :lol:

djomla86
Početnik
Početnik

od djomla86 » Sub Sep 08, 2012 10:06 am

COVEk je uhvatio tolki zalet da nam saopsti svoje probleme da je sve rekao u jednom dahu :lol: :lol: :lol:
E pa DJOMLA dobrodosao u Klub za resavanje problema :mrgreen: :mrgreen: Pusticemo te da se jos malo bavis po forumu a onda cemo ti pomoci.Evo za pocetak nam reci odakle si,pa nam okaci neku sliku svog auta a onda cemo ti zuzvrat verovatno pomoci.I ajde recimo,cisto da ne budem neljubazan,reci mi jel servo letva ili obicna :?: :wave: :wave:
Obicna letva nije servo

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

od DJ DEX » Čet Sep 13, 2012 7:46 pm

Postoji caura letve koja se menja :!:

djomla86
Početnik
Početnik

od djomla86 » Pet Sep 14, 2012 5:04 pm

Postoji caura letve koja se menja :!:
Hvala kupio sam platio 900 din ,jos samo da zakazem u japan autu autu valjda nije skupo menjanje