POZDRAV! Xenon svetla, PROBLEM!
Napišite nešto o sebi...

Korisnikov avatar
johnnywolf
Početnik
Početnik
Pridružio se: Pon Jan 28, 2013 12:42 am

POZDRAV! Xenon svetla, PROBLEM!

od johnnywolf » Pon Jan 28, 2013 1:09 am

Pozdrav svima, ja sam novi clan :) skoro sam kupio carismu 1.9 did 2002 godiste i za sad sam zadovoljan!
Pre neki dan sam ugradio xenon svetla, (u koja se bas i nerazumem) h4 su u pitanju! Problem je u tome sto kratka svetla rade dobro(normalno), a kad upalim duga i kad je auto u voznji svetla se tresu, sve zavisi od puta! Pa sam hteo pre odlaska kod majstora sto mi je ugradio, da mi neko kaze da li mu se tako nesto desavalo i da li mozda nesto zna o tome?

P.s. ne snalazim se bas nesto najbolje na forumu, kad se budem uhodao, ubacicu i slike, ako je to moguce :D

Korisnikov avatar
EclipseTurbo
Početnik
Početnik
Pridružio se: Sub Jan 26, 2013 7:48 am

Re: POZDRAV! Xenon svetla, PROBLEM!

od EclipseTurbo » Pon Jan 28, 2013 4:07 am

Pozdraw .... Nije to do puta ili woznje . Wer si kupi BI xenon kineskog prozvoda koji danas swi kupuju HID marka :) . Neispawan ti je balast (mala kutija) u wecini slucajewa . retko kad se desi da je sijalica fabricki pokwarena.... Inace ja wrsim prodaju xenona i ugradnju , proweri majstora i pogledaj gde ti kacu masu da ti ne zapali instalaciju od swetala komplet... pozzz

Korisnikov avatar
johnnywolf
Početnik
Početnik
Pridružio se: Pon Jan 28, 2013 12:42 am

Re: POZDRAV! Xenon svetla, PROBLEM!

od johnnywolf » Pon Jan 28, 2013 4:28 pm

Zato sam odmah rekao da se nerazumem :D jeste, to su HID kinezi :/ trebao sam se malo vise informisati pre nego sto sam ih ugradio, kao na primer ovde! Danas idem kod majstora, pa cemo videti sta je u pitanju!

Hvala u svakom slucaju na informaciji!