od Moon_Walker »
Čet Feb 02, 2012 10:58 pm
Pozdrav svima!
Zovem se Nikola, pišem iz okoline Novog Sada i ponosni sam vlasnik sam 1993. Mitsubishi Eclipsa... Auto je kod mene skoro pune 4 godine, ja sam treći vlasnik i kupio sam ga od čoveka kod kojeg je bio 11 godina. Auto je u super stanju za to godište, održavao sam ga najbolje što sam mogao... Na njemu, Bogu hvala nigde korozije, motor kao sat, ne troši ulje niti vodu (mada je vodena pumpa menjana pre dve godine), vuče kao lud, pali bez problema na -20, ide kao metak... Baš sam pre nekoliko dana radio komplet auspuh, tako da sada prede na nižim obrtajima, a reži na višim... Trenutno je kod farbara... Pre nekih godinu dana na parkingu me je jedan dečko malo čvrknuo u levi zadnji blatobran, na haubi i braniku postoje sitna oštećenja od kamenčića koja se moraju sanirati, i na repu na gepeku je farba malo izbledela od Sunca, tako da se sada to sve dovodi u red i Eclipsu se daje novi sjaj... Posle toga na red dolazi i veliki servis, na proleće će da padnu neke BBS 17" felne, i imam tako još milion nekih planova za njega... Iskren da budem, planirao sam da ga prodam jer nažalost iz godine u godinu je stariji, ali sam shvatio da nažalost za njega zaista ne mogu dobiti neke pare... Čak smatram da mogu dobiti mnogo manje nego što vredi... U cenovnom rangu, koliko sam video ovaj auto pripada negde mlađem golfu 2 ili 3, a zaista taj auto je u poređenju sa tim autima nebo i zemlja... I po kvalitetu motora, menjača,l šasije i završne izrade, i po performansama, i po nivou opremu i svakom drugom aspektu... Bilo mi je prosto šteta da ga dam za bagatelu nekom napaljenom klincu koji će ga uništiti za godinu dana i odlučih da ga ostavim za sebe... Nadam se da na ovom sajtu ima još ljubitelja i vlasnika Eclipsa, jer za mene će ovaj MItsubishi uvek biti izuzetan automobil... Veliki pozdrav od mene za sada, pisaću još u drugim temama, i postaviću slike Eclipsa čim ga doteram sa farbanja...