Napokon MICKOVA FAMILIJA na okupu
Napišite nešto o sebi...

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

Napokon MICKOVA FAMILIJA na okupu

od DJ DEX » Ned Nov 21, 2010 8:24 pm

Zovem se Dejan imam 34god. i stvarno sam veliki fan Japanaca a posebno MITSUBISHI vozila.U MITSUBISHI svetu sam 10-tak godina,a jlubitelj sam Japanaca od 80-tih kad je moj otac kupio Mazdu 1500 De Luxe.Taj auto postujem i volim jer tih par godina koliko smo ga imali ostavile su dubok trag u mom secanju.Nikad nas nije ostavila na kako domacim tako i na evropskim putevima.Moja druga ljubav je MITSUBISHI koja i danas traje jer je zadnjih 8 godina proslo kroz moje ruke nebrojeno automobila.Naime radim kao mehanicar a zanat sam naucio i specijalizovao prevashodno na MICKU kako mu tepaju u mojoj porodici i ostalim Japancim.Trenutno vozim GALANTA E34 tj 1.8td iz 1989.god i to mi je 4. po redu.Pre toga dok nisam bio porodican covek vozio sam COLT C12 1.5glx 1986,pa Jacki Chan kockicu kako ja zovem COLT 1.6 Turbo iz 1985,pa Colta 1.5 glx 8v iz 1991,pa GALANT 2.0 16v iz 1990,pa 2 kom GALANT 2.0 8v i na kraju zavrsih sa dddddizel varijantom koju sam mislio da nikad necu vozit al jbg. kriza.
Odusevljen sam sa TURBO Mickovima i ko to jednom proba dozivotno je navucen mislim na benzince.Vezao sam se za Mitsubishi i Japance uopste ne zarad subjektivnih razloga vec zarad ovoliko godina koliko ih servisiram.Najvise volim to sto necete cuti za neki od modela kako ima standardne decije bolesti kakve imaju pojedini Nemci,Francuzi i ostali.Cak se po tom pitanju Mitsubishi i Honda izdvajaju od ostalih Japanaca koji se voze kod nas.
Stvarno mi je neizmerno drago sto konacno i MI imamo KLUB pa cemo nadam se imati svoja okupljanja i dogadjaje kao stvarno jedna FAMILIJA!Ako treba nekome bila kakva pomoc vezana za Mickove po bilo kom pitanju slobodno pitajte.POZDRAV SVIMA a narocito ljudima koji su mi na neki nacin pruzeli ideju i omogucili da budem njihov clan!

Korisnikov avatar
TRIO_driver
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Pon Okt 25, 2010 12:00 am

Re: Napokon MICKOVA FAMILIJA na okupu

od TRIO_driver » Ned Nov 21, 2010 11:36 pm

Zdravo Dejane,

mene najvise zanima onaj deo sa Mazdom 1500, jer ja imam dva komada, od koje ce na prolece da se zavrsi jedna savrsena, kao iz muzeja, napisi mi na PP info koju si vozio, imas slika, nekih delova da ti je ostalo, sve info i iskustva koja mi mogu pomoci pri restauraciji, da ne gusim ovde temu... ;)

I dobrodosao, Micek turbo jeste ozbiljna masina... :D
Slika

Korisnikov avatar
Vlada
El Presidente
El Presidente
Pridružio se: Sub Okt 16, 2010 10:32 am

od Vlada » Pon Nov 22, 2010 12:12 am

Pozdrav Dejane i dobrodošao ;)

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

od DJ DEX » Pon Nov 22, 2010 12:25 am

Zivko secas se da smo pricali na temu LUCE letos pre nego sto si mi maznuo onu iz Sremcice.HAHA Nasao sam te ovde pre sam mislio da ce to biti na HONDA forumu al mi je drago u svakom slucaju.Nazalost osim dragih uspomena na Mazdu nemam nista vise jer je to bilo 1986.a tad sam imao 10 god i samo sam se vozio ispricacu ti opsirnije kad se budemo videli u TRIO Motors u NS ili na nekom skupu zadnji Hondin sam propustio letos zbog bolesti al boze moj bice prilika.PS.Iskopao sam jednu 1200 iz 1968 ali videcemo POZDRAV

Korisnikov avatar
Kabe
Početnik
Početnik
Pridružio se: Sub Okt 16, 2010 7:46 pm

od Kabe » Pon Nov 22, 2010 12:49 am

:wtf: Mali je svet... Dobrodosao :wave:
ОПРЕМ ДОБРО!

Korisnikov avatar
TRIO_driver
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Pon Okt 25, 2010 12:00 am

od TRIO_driver » Pon Nov 22, 2010 1:38 pm

Ja sam ti na svim japanskim foruma klubova iz Srbije.. :D

Dobrodosao, kako je mali svet, sad sam maznuo jos jednu, tako da imam dve 1500 Mazde, krece sredjivanje uskoro... ;)
Slika