Mitsubishi Outlander
Napišite nešto o sebi...

Korisnikov avatar
TRIO_driver
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Pon Okt 25, 2010 12:00 am

Re: Mitsubishi Outlander

od TRIO_driver » Ned Mar 18, 2012 7:49 pm

To je i inace greska kod tih 2.0 TDI motora, 1.9 TDI VW su dosta izdrzljiviji...

Ne kazem da nije sposoban da prodje, ali kad sam to napisao, mislio sam bas na prave offroad uslove, idem ja po dzipijadama, tako da tu nijedan SUV nema sanse, ali je Outlander ipak dosta udobniji i prijatniji za svakodnevnu voznju, najbitnije da si odabrao auto koji ti zadovoljava tvoje potrebe.. :clap:
Slika

Korisnikov avatar
ZH321
Početnik
Početnik
Pridružio se: Sub Mar 17, 2012 8:30 pm

od ZH321 » Ned Mar 18, 2012 10:46 pm

Za te malo ozbiljnije terene imam keca u rukavu (land rover discovery) :)... A dvoumio sam se izmenju nekoliko proizvodjaca,mada Outlander mi je nekako zapao za oko,cak sam bio mozda drugi u Bg-u koji je imao ovaj model. Tada je malo ko vidjao takav auto na ulicama.

Korisnikov avatar
Beasaster
Član kluba
Član kluba
Pridružio se: Sre Dec 01, 2010 12:38 am

od Beasaster » Pon Mar 19, 2012 12:49 am

A i sada se retko vidja...Ali pravim ljubiteljima uvek zapadne za oko ;)
GALANT EA0 GLS 2.0 16V 1997 100 KW 4G63

Korisnikov avatar
ZH321
Početnik
Početnik

od ZH321 » Pon Mar 19, 2012 2:03 am

Daleko od toga da se hvalim,Boze moj pa nije to Ferrari i nisam jedini koji ima Outlandera ali hocu da kazem da je malo ljudi znalo za taj auto. Naravno dosta je bilo i prethodnih modela,ali koliko znam svi su bioli benzinci,nije postojao dizel u toj klasi.

Korisnikov avatar
TRIO_driver
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Pon Okt 25, 2010 12:00 am

od TRIO_driver » Pon Mar 19, 2012 11:20 am

To je uglavnom problem kod manjih, tj. finansijskih slabijih proizvodjaca, moraju da prate trziste i njihova kretanja, ali razviti jedan moderan motor zahteva dosta vremena i para, pa se onda cesto pristupa ovakvim fabrickim swapovima, pogotovo je tu Mitsubishi petljao sa drugima...

No, 1.8 DiD je ultra moderan motor, ali je malo slab za Outlander, zato on nosi sada 2.2 iz PSA grupacije, a ovaj 2.0VW je bio neko prelazno resenje..

Najgore od svega je sto su ta prelazna resenja i najskuplja, jer uglavnom su u ponudi samo par godina, samo taj model nosi, samo za njega se prave delovi i ultra je mala serija, vecina stvari sto nije potrosni materijal je original, i tu su cene momacke...

U prevodu, cuti i vozi, da te ne plasimo... :mrgreen:
Slika

Korisnikov avatar
banban
Početnik
Početnik
Pridružio se: Pon Nov 01, 2010 4:17 pm

od banban » Pon Mar 19, 2012 1:58 pm

Super auto, prednost tog dizela za naše uslove je što je ispod 2l... a inače Outlander se sada pravi sa 2.2DI-D motorom koji je čisto Mitsu proizvodnje... HDI ide samo u kombinaciji sa SST menjačem.

Korisnikov avatar
coggo
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 9:56 pm

od coggo » Pon Mar 19, 2012 3:02 pm

Pre svega da ti poželim dobrodošlicu :wave:
Extra lep auto,jedan od onih što ledi pogled i na momenat staje srce,pored takvog se ne prolazi a da se ne primeti :thumbup:

Cope
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Čet Jun 02, 2011 1:34 pm

od Cope » Pon Mar 19, 2012 4:49 pm

Super auto, prednost tog dizela za naše uslove je što je ispod 2l... a inače Outlander se sada pravi sa 2.2DI-D motorom koji je čisto Mitsu proizvodnje... HDI ide samo u kombinaciji sa SST menjačem.
trebalo bi da se vodi kao 2.3l(2268ccm) ali boze moj.(@dex naslednik galanta 2.3 TD-a )
Inace taj 4n14 zajedno sa 4n13(1.8 Di-D) predstavlja najmoderniji dizel trenutno na trzistu.
http://www.motorblog.rs/automobili/mits ... zel-motor/

Korisnikov avatar
ZH321
Početnik
Početnik

od ZH321 » Pon Mar 19, 2012 7:18 pm

Inace modeli kao moj imaju Peugeot-ov motor 2.2DID...a ako se dogovorimo oko okupljanja imacemo jos dosta tema za razgovor :)

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

od DJ DEX » Pon Mar 19, 2012 10:19 pm

Moje licno misljenje da ovaj prednji novi izgled,koji je ujedno postao i zastitni znak,ne stoji bas najbolje svim modelim izmedju koje ubrajam i Outlander mislim na 2010god.Slika
Slika

Uploaded with ImageShack.us
Ono sto mi se jos nesvidja objasnicu slikama:
Slika

Slika

Slika

Nadam se da me razumete :!: :!: :!:
Znate li sta su dobili kad smo ukrstili Japanca,Svedjanina i Francuza :?: KARIZMU :thumbdown:
Ni ovo ukrstanje Japanca,Nemca i dva Francuza mi se takodje ne svidja, jer smo dobili ...Videcemo vec al Ja sam skeptican :!:Ovako se ni Mengele ne bi igrao :lol: :lol: :lol:
Poslednja izmena od DJ DEX u Pon Mar 19, 2012 10:51 pm, izmenjeno 1 put ukupno.