Boban Pancevo
Napišite nešto o sebi...

Bobanpav
Početnik
Početnik
Pridružio se: Čet Apr 25, 2013 10:01 pm

Boban Pancevo

od Bobanpav » Čet Apr 25, 2013 10:30 pm

D vece gospodo. Ponositi sam valsnik, evo vec petu godinu, Carisme 1.6, 1998 god. Auto sam kupio u Subotici sa predjenih 24000 km i ugradjenim multi point plinskim uredjajem, koji sam ubrzo morao da zamenim za sekvent zbog ucestalih detonacija. iskreno sam bio skeptican zbog predjene kilometraze, iako sam bio upoznat da ti i takvi motori uz redovno i kvalitetno odrzavanje prelaze i preko 500 000 km. Evo i nakon 5 godina motor je u istom stanju kao kada sma ga kupio, ne trosi ulje, lepo vuce, ulje menjam na predjenih 8 000 km i sipam iskljucivo Kastrol Magnetik, sve u svemu prezadovoljan sam motorom. Od kavarova na motoru je bio senzor bregaste i protokomer ( ako se on racuna u deo motora :-) ) Sto se tice trapa, auto sam kupio sa malim luftom u letvi volana, koji je i dan danas isti, tako da nemam nameru u skorije vreme da resavam taj problem. Limuzina je zahvalna kako za gradsku voznju ( supruga je vozi u glavnom i odlicno se snalazi ), tako i za dalja putovanja, kako sto se tice prostora za putnike, tako i sa ogromnim prtljaznim prostorom ( imam cetvorocalnu porodicu - svi se popakuju i razbaskare ). Prilikom daljih putovanja koristim krovni kofer od 420 l zapremine, koji auto ne oseca ni jednog momenat ni pri brzinama od 150 km/h. Zimus sam imao kvar menjaca koji se manifestovao zaglavljivanjem istog u neutralnom polozaju kada se izbaci iz rikverca ( nece vise da primi ni jednu brzinu sem 5-e. Kupio sam polovan menjac za 150 e, a moj sam poslao na remont u Sabac i imam nameru da ga vratim na auto ( ovaj novi-polovni mi pravi cudne vibracije koje prenosi na ceo auto pri 3500 obrtaja ).
Jedini probelm koji imam sa autom od samog pocetka je lupanje i tresenje pri kretanju iz mesta, sam momenat pustanja kvacila, kao i neko cudno lupanje kada prebacujem recimo iz trece u drugu pa pustam kvacilo. Sve smo isproveravali zajedno ja i drugar majstor koji mi odrzava auto i nismo naisli ni na kakav vidljiv problem. Promenili smo zamajac i set kvacila, sve se isto desava. Molio bih, da ako je neko imao problem te vrste, napise koju rec kako ga je moguce resiti.

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

Re: Boban Pancevo

od DJ DEX » Pet Apr 26, 2013 9:08 am

Dobrodosao :!:

Korisnikov avatar
Rale
Mitsubishi ljubitelj
Mitsubishi ljubitelj