nike air vapormax
Napišite nešto o sebi...

Mandy Katrine
Početnik
Početnik
Postovi: 3
Pridružio se: Ned Maj 10, 2020 9:13 am

nike air vapormax

od Mandy Katrine » Ned Maj 10, 2020 9:43 am

Processen med att växla upp höjderna på Nike nike air vapormax SB Dunk-samarbeten kommer uppenbarligen att fortsätta med den kommande utgåvan från teamet på Brooklyn Projects. Dom of BP-berömmelsen nämnde nyligen i en YouTube-video att en högtryckande uppföljare till Nike SB Dunk Low "Walk of Fame" skulle komma, och vi måste anta att denna teaser-bild är sneakeren i fråga. De ser ganska annorlunda ut, men de har det som verkar vara en grafik av blixtlampor som vi antar är en hänvisning till den prickiga Hollywood-livsstilen. Se mer nedan och håll dig anpassad till Sneaker News för ett släppdatum för det kommande paret.

När du bär dina gymnastikskor kan du inte ens se dem och även de som håller dem på skärmen visar inte ofta inläggssulorna, men de kan erbjuda ett subtilt tilltal för att förbättra även de bästa utgåvorna. Ta till exempel fotbädden på Brooklyn Projects kommande Slayer-inspirerade Nike SB Dunk High nike air max vapor Reign in Blood . De kunde ha gått den uppenbara vägen och spridit den ikoniska albumkonsten över båda inläggssulorna, men valde istället att främja kollaborets robusta känsla med en serumsprutad svart bas som sattes av en "BP" svärdinsignier. Klicka igenom för att se mer, låt oss veta vad du tycker nike running free och hålla fast vid Sneaker News för uppdateringar inklusive Slayer Dunk SB släppningsdatum.

531007 Brooklyn Projects x Nike SB Dunk High "Paparazzi" - Nikestore Utgivningsdatum / 2014/08/01 / brooklyn-projects-x-nike-sb-dunk-high-paparazzi-nikestore-release-date / / 2014/08/01 / brooklyn-projects-x-nike-sb-dunk-high-paparazzi-nikestore-release-date / # comments Fri, 1 aug 2014 22:00:53 0000 /? p = 530183 Den formella metoden att släppa en kollapsande SB Dunk efter att själva butiken får den exklusiva lanseringen fortsätter med morgondagens släpp av Brooklyn Projects x Nike SB Dunk High "Paparazzi". Efter att den LA-baserade butiken tappar sin egen design kommer Nikestore att släppa dem den 9 augusti, men förväntar sig en version som nike zoom är något annorlunda än den.

För några veckor tillbaka visade vi dig lite sniktitt vid det senaste Dunk-samarbetet mellan Brooklyn Projects och Nike SB, och även om vi fortfarande inte har en ren titt på skon, har några fler bilder och information nyligen dykt upp. Uppenbarligen hämtades inspiration till den nya BP Dunk från Slayers metallklassiker från 1986, Reign In Blood, som av många anses vara det största thrash metal-albumet som någonsin gjorts. Brooklyn Projects ägare, Dom DeLuca, har en lång historia i tungmetallvärlden, så det passade perfekt att integrera kärleken till ett av hans favoritband i denna nya SB Dunk-design.

Skonet beräknas släppas i juni i år och ryktas vara begränsat till endast 666 par, så det kan vara svårt att få tag på ett par. Fortsätt läsa för att titta på några teaserbilder efter hoppet, och håll dig uppdaterad för mer om BP x Nike SB 'Slayer' Dunk High kommer snart. Nike SB har samarbetat med Dom Deluca och Brooklyn Projects besättningen för en speciell colorway av Nike SB Dunk High. Detta Dunk High-samarbete med det västkustbaserade ridteamet och återförsäljaren kommer att komma till sommaren 2011 och innebär användning av ett denimliknande material, med vad som verkar vara nike cortez marinblå och lila toner på färgbanan.

Ta en titt på den iteration som inte är märkesvaror med oss nedan och se för dem att släppa (cirka 600 par totalt uppenbarligen) på Nike SB-konton den 1 september 2013. Ser vi på Dunk SB "South of Heaven"? I figurativa termer, helt klart, eftersom detta teaser-skott representerar vårt första glimt på uppföljaren till Brooklyn Projects '2011 Slayer-inspirerade Nike SB Dunk High. Den "Reign in Blood" Dunk High SB kommer att följas upp av BP: s tredje SB, en uppfödd shoutout till Air Slika Safari och dess namngivande tryck 25-årsjubileum med en vit mellansula.

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Danas je Uto Jun 02, 2020 1:10 am