pozdrav svima koliko vas ima
Napišite nešto o sebi...

greca
Početnik
Početnik
Pridružio se: Pon Dec 19, 2011 11:12 pm

pozdrav svima koliko vas ima

od greca » Pon Dec 19, 2011 11:57 pm

posle godinu i po dana trazenja i troumljenja izmedju lancera, civica i saba 9-3, izbor je pao na lancer-a 1.5 iz 2008 godine. Znao sam odmah da sam dobro odlucio, ali danas sam 100% siguran, narocito sto se tice saba (upravo proglasili bankrot)

ovim crvenim perijem sam se okitio pre dve godine i sta da kazem. Ocekivanja su ispunjena. Radi kao sat. Uzeo sam ga sa 11000km, bio je test vozilo u velautu, a sada mu na satu stoji 45000km. do sada nikakvih kvarova ili gresaka, sem jedne ispustene gume u Makedoniji, ali niko nije savrsen :) . jedini problem je sto bi moja zena da ga prisvoji, ali nece moci.
Jos ce morati da aka clia.

Sto se potrosnje auta tice, ja sam zadovoljan 7,5l po gradu (doduse kombinovano sa "smederevcem" prema vinchi), ali me ubi cena goriva. Jel ima spasa sa plinom kod ovog modela ili moze da mi natovari dodatne probleme na glavu?
Cim vidim ovaj model na ulici (sto nije bas cesto) ja zveram da nije slucajno na plin da malo ispitam vlasnika, ali uzalud. Jos nisam video da se neko upustao u to.
BRC ili neko drugi, flashlub ili ne? Svaka informacija mi znaci

Unapred zahvalan

Korisnikov avatar
Vlada
El Presidente
El Presidente
Pridružio se: Sub Okt 16, 2010 10:32 am

Re: pozdrav svima koliko vas ima

od Vlada » Uto Dec 20, 2011 12:21 am

Pozz :wave:
Ja jedino mogu da ti kazem da jos nemamo nikog na forumu sa tim Lancerom 1.5

Ova tema je samo za predstavljanje, a sve o plinu se nastavlja ovde viewtopic.php?f=18&t=945&p=7421#p7421

Korisnikov avatar
Beasaster
Član kluba
Član kluba
Pridružio se: Sre Dec 01, 2010 12:38 am

od Beasaster » Uto Dec 20, 2011 12:23 am

Odličan auto,ali što se tiče mog ukusa jedino može malo jači motor...
Pozzz i dobrodošao :clap:
GALANT EA0 GLS 2.0 16V 1997 100 KW 4G63

Korisnikov avatar
Recoba
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 9:26 am

od Recoba » Uto Dec 20, 2011 12:31 am

Moze plin, BRC-ov. Problema ne bi trebalo da bude (mada to svi tvrde dok se nesto ne desi). Jedini je problem sto ces izgubiti dosta od prtljaznika cak i ako stavis toro bocu. Koliko prelazis godisnje?

greca
Početnik
Početnik
Pridružio se: Pon Dec 19, 2011 11:12 pm

od greca » Uto Dec 20, 2011 8:47 pm

Pa prelazim oko 17000 god. To nije mnogo, ali sobzirom da je to sve mimo posla, nije ni malo (za posao koristim sluzbeno vozilo). A sto se tice BRC a, manje vise svi ih hvale, samo nikako da naletim na nekog sa japancem da mi to i potvrdi.

Juce presretnem coveka sa foresterom, plin mu uradio neko u zemunu i prezadovoljan je, a osuo paljbu po BRC. Navodno sada trosi oko 12 plina, a 10 benzina. Da ne poverujes za to cudo od potrosaca.

Nepoverljiv sam prema tome. Moram da nadjem nekog sa ovim modelom ko je to vec uradio.

Pozdrav, pa ako nesto cujete...

Korisnikov avatar
Recoba
Standardan član
Standardan član

od Recoba » Uto Dec 20, 2011 10:39 pm

Koja je verovatnoca da sretnes nekoga sa istim motorom a da je ugradio plin i da pri tom uspes da ga zaustavis i pitas za utiske. :)
Ja znam jednog sa 1.8 motorom.

Korisnikov avatar
coggo
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 9:56 pm

od coggo » Uto Dec 20, 2011 11:23 pm

Moj ti je predlog da potražiš oficijijalne Mitsubishi servise po malo jačim evropskim državama i da im pošalješ mail vezan za ovo pitanje,mislim da će se udostojiti odgovora.

Korisnikov avatar
Recoba
Standardan član
Standardan član

od Recoba » Sre Dec 21, 2011 10:29 am

Mislis da ce mu pre odgovoriti stranci od domacih? :)

Korisnikov avatar
coggo
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 9:56 pm

od coggo » Sre Dec 21, 2011 1:34 pm

Ne mislim,a nije višak pitati. Nisam video da je već postavljeno pitanje na temu plina za ovaj model. Kod nas ima ljudi sa dosta iskustava i znanja vezanog za ugradnju plina za mnoge aute. Ali pošto je ovaj model lansera nepoznanica za plinsku instalaciju,možda bi bilo bolje malo sačekati neke pouzdanije podatke,sve ostalo je rizik na svoju ruku koji može da nanese štetu,a i ne mora. Polazim od svoje namere za ugradnju plina, s tim što sam prvobitno danima listao po netu i naleteo na listu modela u koje se ne preporučuje ugradnja i u koje se ne ugrađuje plin. Što je sigurno,sigurno je,da nebude pita skuplja od tepsije :think:

Korisnikov avatar
Recoba
Standardan član
Standardan član

od Recoba » Sre Dec 21, 2011 4:51 pm

Pa dobro, od viska glava ne boli.

Ja sam zvao BRC, pričao sa vlasnicom i glavnim serviserom, može plin da se ugradi, imaju mape i sve što je potrebno za ugradnju. Momak koji je ugradio plin a ima 1.8 motor je zadovoljan, za sada.