@laki72
I limar i farbar. Ali vise farbar nego limar. Zato sto je vreme bilo vlazno kad je auto farban, uveravali su me da ce biti radjen u garazi i da ne brinem. Ovo sto je nabubrilo je verovatno kondenzacija koja je zamrzla i podigla farbu jer nije pripremljeno kako treba.
Sto se ivice krila tice tu je isto delom farbar kriv jer taj unutrasnji deo uopste nije ofarbao kako treba vec se vidi da je samo padala magla od baze, laka ni u najavi, nije nista smirglao i pripremao. Ali i limar sto u startu to nije bolje ocistio/uradio i zastitio da se farbaru ne da sansa da zasere, kao na zadnjim rubovima sto je odradio pa se nigde nista lose ne nazire.
Nazalost sam sad u totalnom maleru sa vremenom, pokusacu prvo farbara za vikend da najurim za reklamaciju, onda ako bude trebalo i limara kasnije. Trazio bih druge da mi urade bolje ali ne daju mi se opet pare.
Kakav je bio pre ovoga ovo mu je svakako produzilo zivot, jer je bio truo i na krilima i na rubovima pozadi, zad je tu makar lim. Problem je samo neadekvatna priprema/zastita.
A to da li sam ga dobro pregledao... Ja mogu samo laicki da pogledam kako je uradjeno, jer niti mi je to posao niti sam se zanimao previse sa time. Nije mi delovalo da je fusario s obzirom na to kakvo je prethodno stanje bilo. Za krila mi je rekao da nije hteo da ih skida posto su ih prethodni limari zavarili s donje strane, vec je samo okrpio trulez. Skrenuo sam mu paznju i na koroziju oko ovih srafova kad sam mu ostavio auto, video sam da je ocisceno i zasticeno, tad nisam ni mogao da ulazim u detalje sta je ispod te osnovne boje (tj da kopam ispod).
Al' resice se, samo da nadjem malo vremena da se jurim sa njima, farbar mi je blizu pa cu to moci za vikend nadam se, limar bas i nije ali sta je tu je.