predstavljanje automobila
Predstavite vaš Mitsubishi i modifikacije koje ste radili na njemu...

Korisnikov avatar
cerovicvladimir
Početnik
Početnik
Pridružio se: Pon Feb 21, 2011 11:53 pm

predstavljanje automobila

od cerovicvladimir » Uto Feb 22, 2011 12:22 am

evo masine, vozim je godinu dana i izludjuje me u negativnom smislu....inace prvi put dizel i prvi put japanac mada sad vidim da i nije bas japanac!?]
IMG_7107.JPG
molim vas za bilo kakv savet!? za godinu dana sam menjao sve remenove, spanere, idlere, pradnja kociona creva, kineticke zglobove sve to je kostalo nekih 600e sad jurim zadnja kljesta... i pitam se sta je sledece!?? bitan je momenat da sam isporuku tih delova zajedno cekao jedno dva meseca od 12 koliko je kod mene i da presla je 190 000km!!! nemam pojma sta da radim pa molim za bilo kakav savet tipa voziti prodavati ili..

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

Re: predstavljanje automobila

od DJ DEX » Čet Feb 24, 2011 11:26 am

Delove si ocigledno cekao 2mes.jer ih u Sapcu kolko ja znam nema.Sve ovo sto si menjao,verovatno bi menjao i na bilo kom drugom polovnom autu kad predhodni vlasnik to ne promeni.
U zadnje vreme je doslo dosta CARISMA stranaca pa ces verovatno naci i klesta.Pre godinu dana polovnih stranaca za delove nije bilo,pocele su da se pojavljuju zadnje vreme jer su preko jeftine.
Moj savet je, kad vec pitas, da prodajes jer sa polovnom 1.9 varijantom nema srece.POZDRAV
PS.ZA 4700e tesko da ces da je prodas :!: