od amos79 » Sre Dec 22, 2010 1:52 am
od vlada_vozdovac » Pet Apr 08, 2011 11:58 am
od coggo » Pet Apr 08, 2011 1:12 pm
od vlada_vozdovac » Pet Apr 08, 2011 2:09 pm
od miloswolf » Sub Apr 09, 2011 12:23 am
od milos69 » Pet Jun 17, 2011 12:01 pm
od Cope » Ned Jun 19, 2011 11:52 pm
Dacu ti ovaj sajt kao inspiracijuDrugari,nije me bilo dugo,ali eto me sada ! Sto se tice Lancera,sada verujem sta su ljudi pricali,dok sam se odlucivao koji cu automobil kupiti. Mislim da sam izabrao pravi.Isao sam i na skijanje,i putovao,presao sam 10ak hiljada za 7,8 meseci,i to je stvarno rapsodija od voznje. Ne moze da vas stigne niko,zaustavite se brzo. Da ne pricam da uvrcu ljudi vratove kada vide auto,pogotovo spreda on izgleda bezobrazno. Otkrivam ,razne sitnice,tokom voznje i shvatam kako su na sve mislili braca nam Japanci.Kada ga zgazim preko 6000 obrtaja,to je kao pracka,nisam verovao. Nemam gde tako da vozim,i uglavnom nisam sam u kolima,ali kada imam priliku,razradim ga malo,hihi. Postoji jedna zamerka moja,a to sam cuo i pre kupovine i 100 posto je tacno. To je buka u kabini ,preko 130,140kmh. Mogao bi da bude malo tisi,ali jbg.Mislim da u toj klasi ,daje mnogo vishe od ostalih,medjutim ima tu manu. Trenutno razmisljam kako bih mogao da ga malo ulepsam,ali ne preterano. Razmisljao sam o spojleru,pozadi,onaj manji skromniji,ne EVO.Izduv bi lepo legao,jer ima tanak ,auspuh,i eto tako neke sitnice jos. Molim Vas da date predlog sta bih jos mogao da uradim i ulepsam ovog momka,ako je to moguce,haaa. pozdrav i cekam predloge..
Korisnika u ovom forumu: Bing [Bot] i 3 gosta