Lancer x
Predstavite vaš Mitsubishi i modifikacije koje ste radili na njemu...

amos79
Početnik
Početnik
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 4:31 pm

Re: Lancer x

od amos79 » Sre Dec 22, 2010 1:52 am

Pozdrav Vlado!Napisi nam zapazanja,jesi li razradio i kako se ponasa lancer? Ja mislim da iduci auto nece moci biti nista drugo sem nova tri dijamanta. Tek ces sada vidjeti kakva je "taljiga" od auta ta nazovi prestzna njemacka auto idustrija :lol:

vlada_vozdovac
Početnik
Početnik
Pridružio se: Sub Okt 30, 2010 11:53 pm

od vlada_vozdovac » Pet Apr 08, 2011 11:58 am

Drugari,nije me bilo dugo,ali eto me sada ! Sto se tice Lancera,sada verujem sta su ljudi pricali,dok sam se odlucivao koji cu automobil kupiti. Mislim da sam izabrao pravi.Isao sam i na skijanje,i putovao,presao sam 10ak hiljada za 7,8 meseci,i to je stvarno rapsodija od voznje. Ne moze da vas stigne niko,zaustavite se brzo. Da ne pricam da uvrcu ljudi vratove kada vide auto,pogotovo spreda on izgleda bezobrazno. Otkrivam ,razne sitnice,tokom voznje i shvatam kako su na sve mislili braca nam Japanci.Kada ga zgazim preko 6000 obrtaja,to je kao pracka,nisam verovao. Nemam gde tako da vozim,i uglavnom nisam sam u kolima,ali kada imam priliku,razradim ga malo,hihi. Postoji jedna zamerka moja,a to sam cuo i pre kupovine i 100 posto je tacno. To je buka u kabini ,preko 130,140kmh. Mogao bi da bude malo tisi,ali jbg.Mislim da u toj klasi ,daje mnogo vishe od ostalih,medjutim ima tu manu. Trenutno razmisljam kako bih mogao da ga malo ulepsam,ali ne preterano. Razmisljao sam o spojleru,pozadi,onaj manji skromniji,ne EVO.Izduv bi lepo legao,jer ima tanak ,auspuh,i eto tako neke sitnice jos. Molim Vas da date predlog sta bih jos mogao da uradim i ulepsam ovog momka,ako je to moguce,haaa. pozdrav i cekam predloge..

Korisnikov avatar
coggo
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 9:56 pm

od coggo » Pet Apr 08, 2011 1:12 pm

Ja nisam čovek od idejne estetike,na tom autu nema ama baš ništa a da nije na svom mestu. Samo piči i da ti posluži najmanje 500000km,a sigurno će i više :thumbup: !!!

vlada_vozdovac
Početnik
Početnik
Pridružio se: Sub Okt 30, 2010 11:53 pm

od vlada_vozdovac » Pet Apr 08, 2011 2:09 pm

hvala.

Korisnikov avatar
miloswolf
Početnik
Početnik
Pridružio se: Uto Apr 05, 2011 10:35 pm

od miloswolf » Sub Apr 09, 2011 12:23 am

Sto se tice buke to jeste problem kod 1.5 motora na tim serijama lancera zvucna izolacija nije bas uradjena najsrecnije dok je na 1.6 1.8 i 1.8 DI-D situacija znatno drugacija kako kazu prede kao maca i na 150 :D :D :D
E sad sto se estetike tice meni aauto stize krajem juna isto ce biti crni... slikacu ga i okaciti pa mozda radis nesto tako ako ti se bude svidelo... (znam i nije neki savet ali... eto da jos neko deli moju muku iscekivanja auta :D :D :D )

Korisnikov avatar
milos69
Početnik
Početnik
Pridružio se: Čet Jun 16, 2011 3:06 pm

od milos69 » Pet Jun 17, 2011 12:01 pm

Vlado, inace na slici koju si postavio, taj crveni sa desne strane koji je neko kupio pre tebe.....pa......JA sam taj :)
sorry! :)

Cope
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Čet Jun 02, 2011 1:34 pm

od Cope » Ned Jun 19, 2011 11:52 pm

Drugari,nije me bilo dugo,ali eto me sada ! Sto se tice Lancera,sada verujem sta su ljudi pricali,dok sam se odlucivao koji cu automobil kupiti. Mislim da sam izabrao pravi.Isao sam i na skijanje,i putovao,presao sam 10ak hiljada za 7,8 meseci,i to je stvarno rapsodija od voznje. Ne moze da vas stigne niko,zaustavite se brzo. Da ne pricam da uvrcu ljudi vratove kada vide auto,pogotovo spreda on izgleda bezobrazno. Otkrivam ,razne sitnice,tokom voznje i shvatam kako su na sve mislili braca nam Japanci.Kada ga zgazim preko 6000 obrtaja,to je kao pracka,nisam verovao. Nemam gde tako da vozim,i uglavnom nisam sam u kolima,ali kada imam priliku,razradim ga malo,hihi. Postoji jedna zamerka moja,a to sam cuo i pre kupovine i 100 posto je tacno. To je buka u kabini ,preko 130,140kmh. Mogao bi da bude malo tisi,ali jbg.Mislim da u toj klasi ,daje mnogo vishe od ostalih,medjutim ima tu manu. Trenutno razmisljam kako bih mogao da ga malo ulepsam,ali ne preterano. Razmisljao sam o spojleru,pozadi,onaj manji skromniji,ne EVO.Izduv bi lepo legao,jer ima tanak ,auspuh,i eto tako neke sitnice jos. Molim Vas da date predlog sta bih jos mogao da uradim i ulepsam ovog momka,ako je to moguce,haaa. pozdrav i cekam predloge..
Dacu ti ovaj sajt kao inspiraciju :D
http://www.andysautosport.com/