od vladav87 »
Sre Nov 13, 2013 4:17 pm
Hvala, hvala Doktore..
Evo i postupka, prvo se rastave klesta, DOBRO ociste celicnom cetkom (da nigde nema stare boje - ja sam koristio rotacionu koja se stavlja na busilicu), onda se izduva sva prasina okolo, osmirgla sa 120, pa 240 i na kraju vodena 600. Kada je sve to gotovo celjusti se ociste nitro razredjivacem i krpicom koja ne ostavlja tipice za sobom! Zastiti se lepo krep trakom deo koji ne zelite da ofarbate i nanesete prvi sloj boje u mom slucaju je to bila bela (boja koja ce vam biti za natpis), vrlo tanak sloj, nakon toga ide jos jedan malo deblji "zavrsni". Onda lepimo nalepnicu (ja sam moju radio od klasicne reklamne folije na kateru kod druga) i zagrejemo malo fenom (industrijskim) da lepo prione za celjusti. Onda ide boja u kojoj ce biti ofarbana klesta isto u dva sloja, nakon toga sacekamo da se osusi malo duze drugi sloj i polako pincetom i iglom skidamo slovo po slovo. Kada se sve to zavrsi ide malo susenja i onda dva sloja bezbojnog laka i to je to..

Ima dosta posla, i dosta vremena treba provesti a i pridavati dosta paznje nanosenju boje i susenju iste ali na kraju meni se bar cinilo da se i te kako isplati..

.. by vladav87..!