Mitsubishi Lancer 2009
Predstavite vaš Mitsubishi i modifikacije koje ste radili na njemu...

Korisnikov avatar
Kempi
Fotograf kluba
Fotograf kluba
Pridružio se: Sub Okt 16, 2010 11:17 pm

Re: Mitsubishi Lancer 2009

od Kempi » Sre Sep 25, 2013 5:15 pm

gile, ti si izgleda zaboravio da MTC forum ne moze da se vidi ako nisi registrovan ...
kad porastem biću DJ DEX

Korisnikov avatar
max i minimax
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Sub Okt 08, 2011 1:39 pm

od max i minimax » Sre Sep 25, 2013 5:29 pm

http://www.tportal.hr/lifestyle/autozon ... odina.html

1. ne spaja bluetooth
2.problem sa throottle body lancer 1,6 2006.
kilometri nepoznati
3.auto trokira lancer 1,6 sa 236000 km

Ne bih komentirao

Korisnikov avatar
gile
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Pon Okt 18, 2010 7:58 am

od gile » Sre Sep 25, 2013 7:48 pm

jbg ja se uclanio fini ljudi cak sam i pomoc veliku dobio od njih oko kompjutera i saveta trebalo bi i vi da se uclanite jer je mnogo zanimljivija i sarenolika ekipa momaka koji imaju novca da se igraju sa svojim igrackama bez ikakvih granica dok mi beda drhtimo sad kad dodje zima kako da zimske gume nabavimo (polovne ) :eh:
okupljaju se ,druze ..... cak su skupovi po dva dana ...obilaze celu hrvatsku po nekoliko dana... obilaze,gosti su kod ljudi koji nisu iomali vremena za takve eskurzije ali ugoste clanove iz kluba na prenociste i obrok dok mi i jedva imamo da izdvojimo koji dinar da se okupimo !!!!!!!!

Korisnikov avatar
max i minimax
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Sub Okt 08, 2011 1:39 pm

od max i minimax » Sre Sep 25, 2013 9:25 pm

Bit ćete dobrodošli, jedini uvjet je da volite Mitsubishi

Korisnikov avatar
coltmirage
Početnik
Početnik
Pridružio se: Uto Jan 10, 2012 12:11 am

od coltmirage » Ned Sep 29, 2013 9:24 pm

Druze, moje misljenje je da ces se sa bilo kojim polovnim autom tesko usreciti. Mi smo bedna zemlja, siromasan narod, ljudi mahom kupuju polovna vozila i navikli su da popravljaju svoje automobile, pa se i ne cude kad kupe polovan auto i on se pokvari.
Kod tebe je malo drugacija situacija, kupio si relativno mlad auto pa sa pravom ocekujes da se on ne kvari, ali polovno je polovno! Sto se tice samog nacina voznje i komentarisanja nekih da su ga upropastili na 60 000 km necu se sloziti sa tim: i da je bio na reliju, da je stalno teran u crveno, na toj kilometrazi ne bi mu bilo nista. Jedino racionalno razmisljanje je da sledeci put obavezno kupis nov auto. Neki kazu da se i nova vozila kvare, to su izuzeci, pa slobodno mogu reci da se to ne desava (pa i mladi ljudi naprasno umiru, ali to nije pravilo, to su samo izuzeci). Jos nesto, potpuno nov auto, na 60 000 km, pa da ni jednom nisi zamenio ulje, ali bas ni jednom, garantujem ti da mu nista ne bi falilo, nije dobro naravno i to nikome ne savetujem, ali tvrdim da je tako (samo da ne ostanes bez ulja :D naravno, kada ga tako dugo ne menjas potrosi se). Henri Ford: Najbolji auto je NOV auto! Auto 2009.godiste sa 60 000 km koji si ti uzeo nije nov vec polovan. Ono sto mi pada na pamet je da je bio TEST vozilo, pa ga kao novog niko nije stedeo, mada ni to ne opravdava sve gore navedeno. Kod nas mnogi kupuju za, da tako kazem, male novce relativno mlada vozila sa malo km od prvog vlasnika, ali da li znate koliko je test vozila kod nas, MNOGO obzirom na ukupnu prodaju novih vozila, pa mnogi (prvi vlasnici) kupe takva vozila osetno jeftinije, i nakon malo vremena ih prodaju kao prvi vlasnici, a vozio ih kako je ko stigao!!!

milanlj
Početnik
Početnik
Pridružio se: Uto Jul 31, 2012 1:52 am

od milanlj » Ned Sep 29, 2013 9:56 pm

nije bilo u pitanju test vozilo :) u svakom slucaju, sredicu to sto treba pa ce lakse da se proda. Ono sam napisao malo u afektu jer mi je taj dan sve bilo naopako. Verujem da kad se sredi navedeno, da ce auto jos dugo da sluzi narednog vlasnika, a ako jos kako DJ DEX kaze da ni delovi nisu problem ako znas gde da trazis, tek onda je sve ok.

Korisnikov avatar
Recoba
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 9:26 am

od Recoba » Ned Sep 29, 2013 10:39 pm

Nisi napisao da li si ti registrovao auto ili diler od kog si kupio auto? Ukoliko si ti registrovao morao si da dobijes papire u kojima se vidi ko je pre GP motorsa bio vlasnik, a to je dosta bitno.

Korisnikov avatar
coltmirage
Početnik
Početnik
Pridružio se: Uto Jan 10, 2012 12:11 am

od coltmirage » Pon Sep 30, 2013 7:46 pm

Naravno druze, to je bez sumnje dobar auto! Ponovicu jos jednom moje misljenje, da na toj kilometrazi ko god i kako god da ga je vozio nije mogao da ga unisti, pa makar bio i na reliju, dakle siguran sam da tebe ili buduceg vlasnika ceka jos puno, puno lepih kilometara u Lanceru. Sa srecom!

Korisnikov avatar
Tomica93
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Ned Okt 17, 2010 10:31 pm

od Tomica93 » Pon Sep 30, 2013 8:06 pm

kako nije mogao unistiti? ne pricajte gluposti, motor se unisti u par tisuca km, nek jednom zafali ulja i nek ga se tera u crveno dok je hladan pogotovo po zimi ;), pogotovo ako se ulje nije mijenjalo pa i 40kkm, to postane voda tada vec

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

od DJ DEX » Pon Sep 30, 2013 10:36 pm

Naravno druze, to je bez sumnje dobar auto! Ponovicu jos jednom moje misljenje, da na toj kilometrazi ko god i kako god da ga je vozio nije mogao da ga unisti, pa makar bio i na reliju, dakle siguran sam da tebe ili buduceg vlasnika ceka jos puno, puno lepih kilometara u Lanceru. Sa srecom!
Prijatelju da bi malo docarao to sta se moze desiti autu na maloj kilometrazi navescu par primera.Skoro sam radio SUBARU Impreza WRX STI iz 2006.god.Auto je kod mene dosao sa 18.000km.Na njemu sam morao da izvadim motor i zamenim 2 klipa jer su pukli izmedju karika.Inace na tom autu je prvi motor zamenjen na 3600 km.
Pre par godina sam radio ful generalnu na 36000.km na Mazda 6 2.0 d.Pored generalne motora radjen je i servis turbine.Bilo je tu jos slucajeva kad su motori u pitanju.Iskreno nisam imao neki veliki problem sa Mitsubishi motorima na malim kilometrazama.
Sto se se setova kvacila tice tu bas nemam mnogo komentara jer set kvacila moze da se unisti do raspadanja za jako kratak period.Moze za par sati a da ne pricamo o 60000km.
Pored subjektivnog stava kad je u pitanju Mitsubishi moram da priznam da me vise nista ne moze iznenaditi ,narocito kad su nova kola u pitanju.