Mitsubishi Mirage VL 1990
Predstavite vaš Mitsubishi i modifikacije koje ste radili na njemu...

Korisnikov avatar
Leon_Lancer
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2012 11:58 pm

Re: Mitsubishi Mirage VL 1990

od Leon_Lancer » Sre Maj 29, 2013 11:43 am

Svaka čast na trudu i na volji.To je za svaku pohvalu.Što se tiče silikona i ostalih građevinskih materijala,to je neozbiljno u najmanju ruku :) Ako se radi,treba da se radi kako treba,pa makar jedan rub godišnje,ali da se sredi i zaštiti kako treba.Mora malo više pažnje da se posveti radu,jeste Micko star,ali može da izgleda odlično uz malo savesniji rad.Da se razumemo,ne kritikujem,samo iznosim svoje mišljenje.

Evo pogledaj,ovo je meni značajno vozilo ostalo od dede,mnogo starije od tvog Micka,pa evo kako izgleda posle dosta truda i volje
Slika

Pozdrav!

Korisnikov avatar
TRIO_driver
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Pon Okt 25, 2010 12:00 am

od TRIO_driver » Čet Maj 30, 2013 11:03 am

Plati 2000 dinara za pravu kockastu tablicu, nemoj da se zezas, panduri vole da cimaju oko tih stvari, jer se to podvodi pod falsifikovanje sluzbene isprave..

Moja Supra je recimo za UAE trziste, isto ima malu tablicu, evo ti kako izgleda prava:

Slika
Slika

Korisnikov avatar
Mirage90
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Čet Sep 08, 2011 2:08 am

od Mirage90 » Pon Jun 03, 2013 3:27 am

Ja sam trenutno student mašinstva, pa se koliko-tolko razumem kao u te motore, samo što sam zavrno te dve reči, umesto MPI ubrizgavanje (Multi Point Injection - 4 posebne dizne, za svaki cilindar po jedna), rekao Common-rail, jer je jedan naš profesor sa fakulteta izneo tezu da je MPI, GDI i Common-rail ustvari tri izuzetno slična sistema ubrizgavanja goriva, pa mi je i to uvelo zabunu :roll: Znam da je common-rail samo kod dizela, zašto bi onda postojale oznake Cdi, dCi, Crdi itd itd :) Naravno, nisam ja ni majstor, ja sam samo hobi zaljubljenik koji i dalje uči i uživa u tome :)
Za silikon ste sve u pravu, mora još ljubavi i truda da se uloži u njega, više mi ne pušta ruđu na tim mestima, ali ruku na srce vidljivo je gde su se rupe nalazile, tako da će blagovremeno morati da se odradi to sa pravim radom!
A tablicu ću staviti pravu, ovo mi je tek samo da vidim kako stoji, bio sam do SUP-a neki dan samo da se raspitam za tablicu, čim dođu neki dodatni novci, podneću zahtev! :thumbup:
Hvala svima!
Slika

Korisnikov avatar
laki72
Mitsubishi ljubitelj
Mitsubishi ljubitelj
Pridružio se: Ned Maj 22, 2011 2:36 am

od laki72 » Pon Jun 03, 2013 3:14 pm

Slika

joooooooj Supraaaaa :clap: :thumbup: :mrgreen: