Eto sad ima predjenih 160000 km. samo radim servise na 7-8000km ulje ne dolivam izmedju ni grama.
E sad cu vam opisati sta sam uradio do sad
Kad sam ga kupio nije imao plin pa je to odmah odradjeno a ovako je izgledao

Uploaded with ImageShack.us

vozim se ja tako naravno bez atesta za plin, e onda je dosao na snagu novi zakon o saobracaju mora atest ajde da i to uradim odem u servis a tamo mi kazu
eeee ne moze to tako sto bre ljudi pitam ja kazu nemoze atest sa bocom u tocku posto je lonac auspuha popreko ispod boce
dobro sacemo i to da sredimo i odem kod pirketa i nabudzim ovo lonce

odem na ates i oni kazu e ovako moze u medjuvremenu sam nabudzio i neka day light mozda je seljacki al nema veze

Vozim se ja tako dalje ali dodje vreme da se radi sajtna istrulela samo leva a desna jok odem u zemun kod lika prekoputa sobracajne pravi sajtne da vidim da li ima kad ono ima i uzmem je i krene sredjivanje

Kad sam vec radio sajtnu zastitio sam komplet pod iznutra i spolja
e onda je dosao na red krov.
nadula se nesto farba po krovu na nekoliko mesta majstor kaze popustio je na mestima gde je krov punktovan za gredice ispod lima gde sad da ga farbam vec je hladno a i nemam pare a i da imam odakle mi nego kazem ja sredicu samo krov da prezimi pa na prolece cim otopli pasce i farbanje i sredim krov i ofarbam ga crnim mat sprejom posto crvenu ne bih verovatno pogodio a i matirala je tako da mu farbanje ne gine na prolece cim grane sunce.
Farbacu ga u crnu mat boju
A posle sredjivanja krova to izgleda ovako

I to za sad izgleda tako kupljene su i alu felne 15'

Felne su trnutno u fazi sredjivanja, peskarenje i farbanje a onda gume nadam se da ce stati 195/60 i to je to do proleca.
toliko od mene za sad vidimo se sa novim detaljima
izbrljala se slika sa felnama evo druge

zaboravih da kazem u planu je i neki motor 4g63 ili koji vec moze da stane nisam se jos potpuno upoznao sa tim oznakama motora mislim da ce onda biti prava zver ali otom potom
pozdrav svima