Doslo je do nekih promjena i Colt odlazi mom prijatelju, a ja sam se odlucio za nesto drugacije
Jucer smo doslepali iz Italije Eclipsu GSX prve generacije (1GB) AWD 144kw,
proizvedenu 1992, a uvezena je nova u Italiju 1993.
Auto trenutno ima 66.782 milja na satu.
Ima puno opreme, i ovaj put klimu cu si ostaviti
Zadnji diferencijal ima tvornicki LSD ugradnjen, 4 bolt diff.
Kroz koji tjedan trebali bi se rijesiti papiri i registracija.
Evo par slika kad smo jucer dosli po nju.

Isli smo sa Pajerom i prikolicom. Do tamo nam je trebalo 9 sati, nazad 10. Nikad kraja putu

Naravno, zasto bi sve islo glatko kad se moze sve zakomplicirat.
Prvo da kazem, vlasnik od kojeg sam ju kupio ne govori engleski, a ja ne govorim talijanski
Sporazumjevanje preko google translatea, ruma, nogama...
Uglavnom on je napravio nesto sto on zove "demolizione" tj kao da je auto "otpisao", da je auto razbijen.
Kaze da tako bez problema ostali u Europi mogu uvesti aute..
Posto je to napravio auto vise nije mogao se vezati za nicije ime i nigdje u papirima nije pisalo da sam kupio auto.
Oni nemaju kupoprodajni ugovor (!?) i nastala je opca panika..
Zvali smo javne biljeznike da napisemo da sam ja kupio auto, on prodao i da lupe stambilj tj da to ovjere.. Ali nitko to tamo nece raditi..
To natezanej je trajalo jedno 4 sata.. Zvali smo i hrvatski konzulat u Milanu, pa probali sa njima, pa ja zeni na telefon pricam na htvatskom da prevede talijanu, ma mislim cirkus zivi..
Skoro je bilo da idemo doma bez auta..
I onda se stari od tog vlasnika sjetio da zove "komunu"
Kolko sam skuzio to je opcina..
Uglavnom narpavili smo neki ugovor i odnesli to k njima i onu su polupali sto stambilja tamo, zaljepili neke markice bla bla i stvar je bila rijesena.
Reko tovari ju i idemo doma.. Sve zbog jednog mutavog papira kojeg nebi opce bilo problem napraviti da on nije napravio taj demolizione mrtvi..
Uglavnom zeludac mi se jedno 28 puta prefrkao..
Al konacno smo ju natovarili i gas doma
E da, vozac je bil u birtiji sa starim od tog vlasnika cijelo vrijeme, tak da je njemu bilo lijepo

Put je bio dugacak i neudoban
Jos kad spustim sjedalo da probam spavati, sic se ne moze zakociti pa se vozim naprijed nazad na njemu :gren
Uglavnom nakon 10 gladnih godina dosli na SLO/HR granicu.
Slovenac pita odma di smo ga kupili, jel ima jos koji da bi i on jedan
Hrvat me trazio knjizicu vozila, pita koji motor i da to mora ic.. Ma reko leti da
I bez problema prosli granicu. Iskrcali smo je kod prijatelja u garazi i ceka da se rijesi papiri.

Sto se tice planova za nju. Dakle svi dijelovi koje sam kupio za Colta, nisu jos stavljeni na Colta i ici ce na Eclipsu.
Morao sam jedino kupiti par novijih dijelova koje cekam da stignu (AWD Fidanza zamasnjak, Fluidampr remenicu, Tial Q bov i jos neke stvari).
Uglavnom puno ce biti radova na njoj te ce se jos puno tu pisati.