od iopetja »
Pon Okt 25, 2010 10:51 pm
Majstor si, a navodiš zamjerke troška od 150€ ukupno, a ignoriraš čovjekov argument od 3.000€. A njegovu tvrdnju će ti potvrditi svi od Rusije do Engleske.
Prvi sam koji će carisme vrijeđati ko stoku i p**** zbog glupih sitnica koje imaju. A kojih nema previše. Al činjenica je da to prokleto g**** nakon mene maltretira stari, danas ima preko 300.000, a najskuplja stvar u održavanju je bila veliki servis-.
Bolje imaju zaštićen lim od "japanaca", pola broja je manja od galanta, ima brdo opreme i djubre odbija ići u zasluženu penziju, šta god joj radio.
Generacije 90 i 95-... ne možeš uspoređivati. Jedno je kad ulaziš na tržište s opakom kontrolom kvalitete, a drugo je kad se poslije guziš da nešto uštediš.
CJO '96 je proizveden u japanu, pa mu nije pomoglo da:
- ne odu kugle (u servisu isto tvrde da mora cijela vilica)
- da pukne sajla od mjenjača (dosta skuplje i zaj... od plastičnih prstenova na carismi, koje sam skineš za 5min)
- da ode razvodnik paljenja (opa, 1000€)
Poanta priče je da Carisma za svoj novac daje i više nego što bi čovjek očekivao muzike. I svira, brate.
Ne svira onako kako svira supra i sl. ulična bagra, al za jednu dosadnu staru babu je predobra.
I tu na kraju priče, u nju sjedne DID ko budali šamar
Red bi bilo da zamolimo admine da ovo sve što smo natipkali, maknu odavde u neki odvojeni off, da ne gadimo čovjeku temu više.
Carisma 1,6 2004 GLX DID
...