Наиме, возим DSM Eagle Talon 1gb 1993. 1.8l 180 KS. Дакле, као што знате, међугенерација еклипса 1г и 2г. Произведен и увезен из Америке.
Претходни власник га није нешто баш очувао, али с обзиром на године, добар је. Ја сам урадио комплет трапове, амортизере, кочнице, уља и целокупан ентеријер пресвукао еко кожом, избацио онај ружни дотрајали штоф или како се већ зове, урадио пластике и преправио централну конзолу да иде скроз до задње клупе као наслон. Оно што је тренутно лоше, то је лак, који је претходни власник урадио код неког НЕ-мајстора пре две године, па се он сада интензивно љушти, кров је префарбан, база и кит лоши, па почело да пуца. То је следећа ставка за урадити. Корозије нема ни под микроскопом.
Имам мало проблема са паљењем, тачније капа пробија, али сам је решио привремено, јер делова не могу наћи тренутно нигде због ове ситуације. Сам радим, углавном механику сам регулишем, што не умем, иде код правог мајстора

Кад пронађем како да окачим слике, постављам, па ћете моћи да кажете понешто. Ако вас нешто и на основу оваквог писања интересује, питајте. Хвала и свако добро!