Ostvariti popuste Pronaći servise Nabaviti delove Dobiti korisne informacije
Brojne popuste u servisima i prodavnicama delova Na poklon ramove za tablice i nalepnicu kluba Popust na sav promotivni materijal kluba
od nomophobia » Sre Feb 07, 2018 5:26 pm
od DJ DEX » Čet Maj 24, 2018 9:41 am
od smix » Uto Maj 14, 2019 8:41 pm
od max i minimax » Sre Maj 15, 2019 7:58 pm
od DJ DEX » Sre Maj 29, 2019 4:01 pm
Ja mislim da je tvoj slucaj jako usamljen po pitanju tvojih opazanja.Ovaj model nema nikakvih fabrckih mana sa menjacem a takodje ni sa pocetnim gasom.Gasenje pri kretanju je iskljucivo do vozaca a ne do bilo kog auta.Ne kupuj ni pod raznoKod modela 1.6 benzinca manuelni menjac je bolji bio kod Yuga 45, zatim kad kreces, moras milimetarskom preciznoscu da doziras gas jerbo se cuveni brend ugasi, katastrofa..izbegavati pod svaku cenu. Zamisli scenu da prelazis nase srecne pruzne prelaze, nailazi voz ti dodas malo vise gas da pobegnes, bato ostajes tu. Zatim rezervni delovi, evo nemoguce je kupiti aftermarket rezervni deo za njega, moram novi original da kupim 400 EUR lezaj tocka
IZBEGAVATi, taj model! Sumnjam da su krenuli putem elektronske industrije pa su tacno isprogramirali da automobil pocinje da se raspada nakon isteka garancije.
od smix » Pon Jun 03, 2019 10:15 am
od smix » Pon Jun 03, 2019 4:58 pm
od smix » Pon Jun 03, 2019 5:02 pm
Presao si 80.000 ? Meni je zarulja izgorjela vecJa imam lancera s tim motorom bit će uskoro 9 godina i imam potpuno suprotna iskustva. Po mnogim testovima u vrhu po pouzdanosti i jeftinom održavanju, imam preko 80 000 i još prve svijećice, ni žarulja nije izgorjela. Ima lanac tako da i to se ne dira do 200 000. Potrošnja oko 7 litara.
od smix » Pon Jun 03, 2019 5:06 pm
Ja mislim da je tvoj slucaj jako usamljen po pitanju tvojih opazanja.Ovaj model nema nikakvih fabrckih mana sa menjacem a takodje ni sa pocetnim gasom.Gasenje pri kretanju je iskljucivo do vozaca a ne do bilo kog auta.Ne kupuj ni pod raznoKod modela 1.6 benzinca manuelni menjac je bolji bio kod Yuga 45, zatim kad kreces, moras milimetarskom preciznoscu da doziras gas jerbo se cuveni brend ugasi, katastrofa..izbegavati pod svaku cenu. Zamisli scenu da prelazis nase srecne pruzne prelaze, nailazi voz ti dodas malo vise gas da pobegnes, bato ostajes tu. Zatim rezervni delovi, evo nemoguce je kupiti aftermarket rezervni deo za njega, moram novi original da kupim 400 EUR lezaj tocka
IZBEGAVATi, taj model! Sumnjam da su krenuli putem elektronske industrije pa su tacno isprogramirali da automobil pocinje da se raspada nakon isteka garancije.
Lezaj tj.zadnja glavcina takodje moze da se kupi i u zamenskoj varijanti za 1/3 cene originala u dobrom kvalitetu tako da ni to nije problem.
od DJ DEX » Sub Jun 22, 2019 5:30 pm
Mozemo se dogovoriti da dodjes na proveru,nije problem.Ja mislim da je tvoj slucaj jako usamljen po pitanju tvojih opazanja.Ovaj model nema nikakvih fabrckih mana sa menjacem a takodje ni sa pocetnim gasom.Gasenje pri kretanju je iskljucivo do vozaca a ne do bilo kog auta.Ne kupuj ni pod raznoKod modela 1.6 benzinca manuelni menjac je bolji bio kod Yuga 45, zatim kad kreces, moras milimetarskom preciznoscu da doziras gas jerbo se cuveni brend ugasi, katastrofa..izbegavati pod svaku cenu. Zamisli scenu da prelazis nase srecne pruzne prelaze, nailazi voz ti dodas malo vise gas da pobegnes, bato ostajes tu. Zatim rezervni delovi, evo nemoguce je kupiti aftermarket rezervni deo za njega, moram novi original da kupim 400 EUR lezaj tocka
Lezaj tj.zadnja glavcina takodje moze da se kupi i u zamenskoj varijanti za 1/3 cene originala u dobrom kvalitetu tako da ni to nije problem.
Ako si raspolozen, mozemo da odradimo voznju 1-2h, a ako ti samo 1x bude problem da ubacis rikverc za tih 2h, izvinjavam ti seMoze?
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost