colt
Predstavite vaš Mitsubishi i modifikacije koje ste radili na njemu...

Korisnikov avatar
tjomy
Početnik
Početnik
Pridružio se: Čet Mar 28, 2013 12:39 am

colt

od tjomy » Sub Mar 30, 2013 4:14 pm

Evo da ja okacim sliku kolca, dodacu kasnije jos koju, kao sto rece Leon dok ga sredim malo da se ne promovisem na forumu kao najveci aljkavac :)
Colt 1.3 90 god
jeste stariji malo, ali po meni ovakvi automobili nikad ne zastarevaju, palo bi verovatno nesto bolje tj novije, ali to kad mi naraste standard i dok postanem malo bolji vozac jer ovo je ovo ...prvo pa mitsubishi :D
ima stvarcica koje treba da se odrade da to bude skroz super, ali s obzirom na obzir meni je super :)

Slika

inace Leon je vec kacio ovu sliku ovde na forumu, a ja se obavezujem da dodam jos koju kasnije

Korisnikov avatar
Leon_Lancer
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2012 11:58 pm

Re: colt

od Leon_Lancer » Ned Mar 31, 2013 8:51 pm

Odličan auto,zamenili smo ulje,filtere itd.Za svaki slučaj,pošto nismo imali podatak kada je poslednji servis urađen.U odnosu na moju Korsu koja je isto godište-Konkord :)

Korisnikov avatar
Mirage90
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Čet Sep 08, 2011 2:08 am

od Mirage90 » Sub Apr 27, 2013 8:39 pm

Izuzetno lep auto, branik, felne, boja, sve se savršeno uklapa! :D
Slika

Korisnikov avatar
coltmirage
Početnik
Početnik
Pridružio se: Uto Jan 10, 2012 12:11 am

od coltmirage » Sre Maj 08, 2013 11:18 pm

Auto izgleda izuzetno dobro, a prednji branik od GTI-ja mu čuči samo tako :)

Korisnikov avatar
Leon_Lancer
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2012 11:58 pm

od Leon_Lancer » Sre Maj 29, 2013 11:49 am

Pošto je vlasnik okupiran jurnjavom žena,evo ja ću postaviti par slika kao najavu šta će se raditi oko auta :)

Slika
Slika

Korisnikov avatar
tjomy
Početnik
Početnik

od tjomy » Sub Jun 01, 2013 4:56 pm

Da ne bude ja samo jurim nesto :P i ne drzim obecanje evo opisno i ponekim slikama da prezentujem zavrsene, zapocete i planirane radove :D

felne osvezene da izgledaju ljudski, sve ovo zahvaljujuci koleZi Leonu i njegovoj paznji za sitne detalje kao i pedantnost sve izgleda extra, uocite razliku :D

Slika

Spojler, prednji branik, maska sa znakom i znak, lajsna ispod soferke, brisaci i sl takodje osvezeni, reparirani i sl, ostaje da se jos osveze lajsne i zadnji branik, pritom one srebrne lajsnice (vidi se na slici iznad) zalepljene unutar crne lajsne i branika su za sad pocupane, jer su me uzasno nerviralne negde ih je bilo negde ne, pritom vidi se da su propale, pa kad nisam uspeo da ih sakupim dovoljno, pocupane su sve dok se ne smisli nesto pametno, ako neko ima neki predlog nek se javi

Slika

u gornjem postu Leon je najavio vec bocni spojler, sajtne ili koji je vec pravi naziv, na tome radimo, sve je nabavljeno samo postoji mali problem sa montiranjem koji ce se resiti uskoro, nadam se, onda ce pasti i slike 8-) Nakon montiranja bocnih spojlera ostaje mi da vidim dal ce pasti farbanje istih, farbanje donje zone kola ili ce ostati tako, trenutno nemam ideju uopste.

U planu su jos i da se stave sedista - kadice to je sigurno, i onda mi fali jos samo rep za gepek i drugi volan, o cemu cu se jos razmisliti i naravno ako budem uspeo da ga nadjem povoljno.
To je to sto je za sad planirano i uradjeno, sta ce jos biti videcemo, kad se ovo zavrsi ondaK cu okaciti i sliku auta u prvoj objavi kao sto sam to ranije i obecao

Korisnikov avatar
angelss
Fotograf kluba
Fotograf kluba
Pridružio se: Ned Okt 17, 2010 2:47 am

od angelss » Sub Jun 01, 2013 7:28 pm

Samo napred, ove srebrne samolepljive lajsnice imas Subotom na Bubanj potoku u onom delu sa novim stvarima.
Te sto lice na original i cine se kvalitetnije se prodaju zapakovane u rolnu od cini mi se 5m i proizvodnja je iz Makedonije.
Samo proveri kolika je tacno sirina koja moze da stane!

Korisnikov avatar
max i minimax
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Sub Okt 08, 2011 1:39 pm

od max i minimax » Sub Jun 01, 2013 9:30 pm

Nemoj si, molim te, nagrđivati tako lijep autić kineskim đinđama, nije to jugo.

Korisnikov avatar
angelss
Fotograf kluba
Fotograf kluba
Pridružio se: Ned Okt 17, 2010 2:47 am

od angelss » Sub Jun 01, 2013 11:19 pm

Nemoj si, molim te, nagrđivati tako lijep autić kineskim đinđama, nije to jugo.
Ova lajsna o kojoj ja govorim se gotovo ne razlikuje od originalne, nije ista kao ona paklena sto se prodaje na metar...

Korisnikov avatar
tjomy
Početnik
Početnik

od tjomy » Ned Jun 02, 2013 7:48 pm

Hvala za info, a i upozorenju mada neko s.. ne bi ni stavio. Ne znam kakve su te sa bubanj potoka ja sam pokusavao da nadjem iste kao sto su bile i nasao ih skinute sa stranca valjda ali, em fali jos, em su lose, kad budem isao na bubanj potok pogledacu kakve su te.
Sto se tih lajsnica tice razmisljao sam i o alternativama tipa da se ispune ili da nadjem neke lajsne bez tih lajsnica, ili da ofarbam ta udubljenja umesto lajsnice, videcu sta ce biti na kraju nesto ce se uraditi, a na kraju krajeva i ovako da ostane ne primecuje se mnogo i nije toliko strasno, mada me zivcira pomalo, ali ne toliko kao montaza bocnih spojlera :cry: