Outlander oprema- prilicno hitno

danthe
Početnik
Početnik
Pridružio se: Sre Feb 05, 2014 7:56 pm

Outlander oprema- prilicno hitno

od danthe » Sre Feb 05, 2014 8:00 pm

Pozdrav, u ponudi imam dva outlandera, sa intense i invite opremom. Znam da je intense jaca oprema,ali je jaca i cena... moze li neko da mi da link za neki pdf ili nesto gde bih mogao da vidim sta dolazi sa kojim paketom opreme?

Odgovor mi treba sto pre,ako je moguce,jer treba da se odlucim u narednih par dana
Hvala unapred

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

Re: Outlander oprema- prilicno hitno

od DJ DEX » Sre Feb 05, 2014 11:16 pm

Jeb.... ti bas imas problem i to Hitan.

danthe
Početnik
Početnik

od danthe » Sre Feb 05, 2014 11:21 pm

super,kao i na vecini foruma,i ovaj izgleda ima dezurnog trola koji na noz docekuje nove clanove...da ti je druze u pitanju razlika od 2000 eura,a auto na izgled isto izgleda,pitao bih te da li bi lako odabrao. nego,nebitno,ako neko moze da pomogne,bicu zahvalan(glavna briga mi je da li svi paketi imaju iste bezbednosne sisteme i sl), ako ne, ne morate se ni sprdati...

P.S. Trazio sam na netu,i kod ovlascenog uvoznika ta informacija na sajtu ne moze da se nadje za stari model

Korisnikov avatar
Vlada
El Presidente
El Presidente
Pridružio se: Sub Okt 16, 2010 10:32 am

od Vlada » Sre Feb 05, 2014 11:59 pm

Kontaktiraj Recobu memberlist.php?mode=viewprofile&u=95 ili Copea memberlist.php?mode=viewprofile&u=535 oni verovatno znaju - imaju insajderske informacije :)

danthe
Početnik
Početnik

od danthe » Čet Feb 06, 2014 12:18 am

napravio sam previd-informacija mi treba za outlander 2008 god,ne za najnoviji model...(bio sam siguran da sam napisao,sad videh da nisam-zato mi je i zurba,da se ne prodaju,posto su oba u Nemackoj)
za novi se lagano nadju informacije

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

od DJ DEX » Čet Feb 06, 2014 11:48 am

E pa vidis prijatelju to je definitvno problem vas novih clanova.Vecina se tolko potrudi da dobije "okrunjenu"informaciju da zaboravi da napomene najbitnije detalje vezano za njegov problem.Mogao si lepo da okacis linkove ka tim oglasima pa da vidimo tacno o cemu se radi.Mislim da ima mnogo bitnijih stvari kod kupovine auta.Kao sto je recimo izbor motora ili menjaca.
Rekao bi da je to bitnija stavka od da li ce izborni model imati neki hrom detalj ili slicnu neku glupost.
Izbor motora ti je jako bitan jer mozes vrlo lako da postanes "gospodar prstenova" ako kupis 2.0DID.To je VW motor u toj varijanti ili ako se odlucis za 2.2 DID dobijes Renault motor unutra.....
E pa kao sto vidis sad kad sam JA dezurni Trol ti ces hitno morati da odlucis koji ti se paket opreme svidja :mrgreen:
Sa Srecom kupovina :thumbup:

danthe
Početnik
Početnik

od danthe » Čet Feb 06, 2014 12:12 pm

nema linkova,ne kupujem preko oglasa, imam slike na kojima se vidi 99% ista oprema,motor je 2.0,rekli su mi da nije los u ovom modelu,jer su Bosch dizne...
ja sam napisao zbog cega me to zanima,pa ako neko moze da pomogne tako sto ce mi mozda poslati pdf sa listama oprema,kao sto postoji za novi model,bicu zahvalan...

P.S. Ako ja postavim normalno pitanje, a ti mi odgovoris na nacin na koji si odgovorio,onda je to,po meni zlonamerno...

danthe
Početnik
Početnik

od danthe » Čet Feb 06, 2014 12:46 pm

i ako bi neko obrazlozio ovo za motore-posto ne mogu da editujem prethodni post- niko mi do sada nije rekao da je ovaj motor iz nekog razloga los, a trazio sam vozilo sa ovim motorom zbog toga sto ovaj 2.2 trosi znatno vise(trebalo bi da je to peugeot-citroen motor oznake 4HN, a ne renault G9T?)

Korisnikov avatar
angelss
Fotograf kluba
Fotograf kluba
Pridružio se: Ned Okt 17, 2010 2:47 am

od angelss » Čet Feb 06, 2014 6:03 pm

Deki kakvi su ovi 2.0 benzinci, 100kw, 4wd? Vidim na oglasima ima svasta za 5-6k

danthe
Početnik
Početnik

od danthe » Pet Feb 07, 2014 1:01 am

molim da se moj nalog i tema obrisu,jer ocigledno odgovor necu dobiti.
pozdrav