Moj Galant 1990. E30
Predstavite vaš Mitsubishi i modifikacije koje ste radili na njemu...

Todor UE
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Sre Okt 16, 2013 8:07 pm

Re: Moj Galant 1990. E30

od Todor UE » Sre Apr 01, 2015 1:30 pm

Nema na čemu. Za prave članove I pre svega istinske ljubitelje Mitcubishi vozila uvek prijateljski I zaštitnički nastrojen. :D :D :D :D :D

Ali nemoj im zameriti,
Tomica je pravi zaljubljenik (video sve njegove automobile), nisam skontao čemu onakav komentar,
A od Gila sam se iznenadio. Do pre godinu dana nije pomišljao na neki drugi auto. Pa čovek je u svom lanceru, starom skoro 25 godina, išao do Švajcarske I nazad I nije ga izdao. Nije for a u godinama, već kako održavaš svoj automobil. Uvek je bolje voziti auto koji si već održavao nego kupovina nekog polovnjaka pa onda čupaš kosu sa glave. Svako ko prodaje kola, gleda da ništa ne popravlja, malo nabudži neki deo (ako je moguće), ništa preterano, opere, usisa I islika auto. Što bi pravi trgovci rekli, "svaka roba ima svoju budalu(kupca). :D :D :D :D :D :D

Meni se sviđa sve što si do sad uradio. Samo nastavi, napravi sebi auto kako ti odgovara.
Pozdrav iz Užica! :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

Korisnikov avatar
gile
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Pon Okt 18, 2010 7:58 am

od gile » Sre Apr 01, 2015 10:20 pm

nista lose nisam mislio a ni pozeleo ti :? :? :? :o :o :o :( :( :(
Todore ti nemas pojma sta pricas ...pa i onaj ko ti je prodao ili poklonio tvog japanca koji je najbolji i najaci 4x4 lanser na balkanu (tog godista) je proveo sate i sate kidajuci svoje zivce gubeci vreme i ogroman novac kao i ja da bi imali to sto imamo i na kraju odrekao se auta jer vise nema smisla ....mnogo toga smo mogli da ucinimo sa tim novcem i ulozenom energijom. da gresim ti bi i dalje vozio onog bordo lansera sa budzenim galantovim motorom .

A ti druze ponosni vlasnice galanta sa srecom ti bilo svaki posao koji budes radio na tvom ljubimcu znam kako se osecas i ja sam tako razmisljao i radio .... ali te molim da kad sve to odradis kazes mi da li je vredelo!
pozdrav i kad ce skup :?: :wave: :wave: :wave:

a ovaj moj verno me ceka u garazi (guma ispustila :think: ) kad ce bre skup :?:
Slika
how to take a screen shot

Korisnikov avatar
darijailija
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Sub Jan 01, 2011 9:19 pm

od darijailija » Čet Apr 02, 2015 8:50 pm

Gile ako si mu rekao :lol: :lol: :lol: ...pogresno je krenuo,hocemo neki skup :?: :thumbup:
IVAN KG (Outlander 2.0 4G63 Colt czT)

Todor UE
Standardan član
Standardan član

od Todor UE » Čet Apr 02, 2015 11:53 pm

Grešiš, sad vozim neuporedivo bolji I sigurniji auto. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Ali ja nisam otišao dalje od sna. :lol:
Ja bi I onu miciku sredio da nije ispalo kako je ispalo. Novac nije bitan, trud da.

Toliko od mene....

Korisnikov avatar
gile
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik

od gile » Pet Apr 03, 2015 12:40 pm

Grešiš, sad vozim neuporedivo bolji I sigurniji auto. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Ali ja nisam otišao dalje od sna. :lol:
Ja bi I onu miciku sredio da nije ispalo kako je ispalo. Novac nije bitan, trud da.

Toliko od mene....
Brate moj to sto '' SAD VOZIS NEUPOREDIVO BOLJI I SIGURNIJI AUTO "
od proslog micika i "TI BI JE SREDIO" i "TI SI JE SREDIO" razlika je 4500e-5000e minimum ... i tu nije kraj
ti si izabrao gotov proizvod!

Todor UE
Standardan član
Standardan član

od Todor UE » Pet Apr 03, 2015 7:55 pm

Tu si u pravu. Realno, jesam uzeo gotov proizvod. P.S. šta ću kad me brat voli.... :) :) :) :) :)

Ali pogledaj, sad realno pričamo, tačno je da su to stariji primerci. Treba dosta novca da se sve to sredi itd. Ali kad ga središ, održavaš I paziš na njega, svejedno je da li voziš auto star 5 ili 25 godina. Ne možemo svi biti isti.
Reci mi, iskreno, koliki ti je osmeh kad nekog odvališ na auto-putu? Isključenje sa istog , uzbrdica ka Mladenovcu?
Zar nije vredno toga? To je par, ali vrlo bitnih, trenutaka sreće... Sad već počeh I da serem ali razumeš me. Znam!

Isto tako, malo je falilo da kupim tvoj auto, dok si bio na brodu.... :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Korisnikov avatar
gile
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik

od gile » Pet Apr 03, 2015 10:39 pm

Isto tako, malo je falilo da kupim tvoj auto, dok si bio na brodu.... :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)[/quote]

znam za to ... nije hteo prvo da mi kaze ...ali kasnije mi je rekao da je za tebe :D
nikom nisam hteo u arandjelovcu da ga prodam da ne gledam kako ga neko krsi i lomi i na ivicnjak sa njim se penje
zato sam hteo prodati samo tebi cak i za manje pare jer si izuzetno dobar lik i bas te gotivim ... pozdrav iz svice :wave: :wave: :wave:

NE ZALECI TOM LJUTOM ZVERKOM JER NIJE TO MECKA ILI BMW CUVAJ GLAVU TANAK JE LIM I OBICNA JE KONZERVA A PUTEVI SU IZUZETNO LOSI A KAZNE VELIKE :!: :!: :!:

NE BRZE OD ZIVOTA !!! SKAPIRACES DA TO STO SISTIS AUTOM OD 25 G NIJE SRECA VEC SASVIM NESTO DRUGO
VOLI TE BRAT...CUVAJ SE

Teodor Alar
Član kluba
Član kluba
Pridružio se: Sre Apr 30, 2014 12:48 pm

od Teodor Alar » Sub Apr 04, 2015 5:08 pm

Gile, bez uvrede, ali:
,,Vuk ne gubi svoje snove, zbog misljenja jedne ovce'' :evil:

Korisnikov avatar
gile
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik

od gile » Sub Apr 04, 2015 6:14 pm

Gile, bez uvrede, ali:
,,Vuk ne gubi svoje snove, zbog misljenja jedne ovce'' :evil:
nema uvrede nepoznati druze sa foruma :D
mi samo komentarisemo jer se brat iz uzica i ja odlicno poznajemo :wave: :wave: i onako je FORUM MRTAV I NIKOG ZIVOG NEMA DA SE JAVI I DOBAR DAN BAR POZELI :evil: :evil: :evil: vec samo problem kad iskrsne eto vas :evil:

sto se tebe tice SUMADINAC :problem: :problem: ...da li si video u par postova u nazad da sam tI pozeleo srecu u tvojim radovima na galantu i u zivotu nemam nameru da te obeshrabljujem i vucem nazad .... :wave: srecno VUCE .... :wave: BEEE BEEE :lol: :lol: :lol:

Todor UE
Standardan član
Standardan član

od Todor UE » Sub Apr 04, 2015 9:55 pm

Gile, saglasan sam sa tobobom, da ne kažem sklažem jer se samo drva slažu.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Forum jeste mrtav, dobro nisam ni ja mnogo postovao, većinu vremena sam bio zaposlen I tako. Sad trenutno ništa ne radim pa imam malo vise slobodnog vremena (šta da pričam, perem kola svaki dan... :D :D :D ).
E, sad što se tiče sređivanja starih mašina, Gile je većim delom u pravu. Znam da sad to izgleda kao da gazim sve što sam rekao, ali, većina nas ima prosečna primanja. Naravno, ovim ne želim nikoga da vređam, ali za sređivanje kola na nivo Gilovog lancer, ili Tomicinog galanta zahteva mnooooogo novca I truda I pre svega ljubavi. Čovek kad se posveti tako nečemu mnogo se troši. Sve je to stvar trenutka I osećaja. Neko mašta o tome cello detinjstvo I sve ostane na maštanju, a neko ode mnogo dalje pa počne da ispunjava dečije snove. Niko ne može da odredi ko je u pravu. Svako svoje gura pa dokle stigne. Jbg. tako je to u životu.

A što se tiče mog pištanja po gradu, prestao sam. :( Dobio sam jednu čestitku pa sam sad malo oprezniji.... :o
Ali dobro.
Da smo mi živi I zdravi pa šta bude.

Gile, veliki I topao pozdrav iz Užica. :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

Teodore, zamalo imenjače, ti nastavi svoje, obaveštavaj nas a mi ćemo samo posmatrati I, naravno, odobravati. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: