od milo »
Čet Dec 08, 2011 1:22 pm
Skoro će prva godišnjica sa autom pa malo da dopunim.
Potrošnja zavisi od svega i svačega, a mislim da najviše zavisi od moje noge koja je prilično teška po onoj desnoj pedali

. Evo računice od zadnjih nekoliko tankovanja, ručno računatih: 9.46L 9.37L 9.04L 8.52L 8.25L. Meni odgovara, punim jednom mesečno jer ne vozim nešto mnogo (tek sam prešao 6700km).
U januaru je prvi servis, videćemo kako će to da prođe, ostalo sve šljaka kao i prvog dana samo se ponekad pojavi neki čudan zvuk kad se vrti volan ali nikako da stignem da snimim zvuk jer se retko pojavi, hoću da vidim sa njima šta je kad budem išao na servis ali naravno šanse su velike da neće biti zvuka kad se pojavim, ali otprilike zvuči slično ovom ali samo kad se mota blizu levog ili desnog kraja, ne preko celog kruga
http://www.youtube.com/watch?v=IxtMFp6za-I
Ove godine sam uzeo zimske gume, u pitanju su Nokian WR D3 u original veličini 205/60/16 i stavio sam ih na original felne, sledeće godine ću možda uzeti čelične, ove godine je bio preveliki trošak da uzmem i njih (gume su bile 100e komad).
Uzeo sam i prednje blatobrane samo nisu još stigli, čitanjem raznih foruma sam video da se lak oko prednjih vrata zimi dosta razlupa jer prednje gume bacaju kamenčiće na njih pa sam ih zato uzeo. Inače kad smo već kod laka naravno veoma je osetljiv ali nema mnogo ogrebotina pošto ne vozim puno i često na sigurnom je ispred kuće ili u garaži na poslu. Mislim i da sam izabrao dobru boju gde se ogrebotine jako teško primećuju

2011 Mitsubishi Lancer Sportback 1.6 Invite