od nedeljko74 »
Ned Jun 26, 2011 10:16 pm
ne znam bas nista o ovom autu ali mislim da je pravljen za evropsko trziste. prosle zime sam imao malu nezgodu,sletio sam sa puta zbog iznenadne poledice i samo se spustio u kanal u kojem je bilo malo vode od otopljenog snega,da maler bude veci voda je usla i pokvasila kompjuter. nije hteo da upali na benzin,oterao sam ga kod nazovi maistora koji je izvadio komp osusio ga vratio izprespajao neke zice na njemu i auto je jedno 2 dana radio normalno ali samo na plin,rekao mi je da je sve ispravno ali kompjuter ne daje navodno signal diznama da se ukljuce??? 3 dan odjednom pocinju da kucaju ventili kao da rade skroz na suvo,ne zvuci mi na hidropodizace jer je previse metalan zvuk... pocinje odjednom sve slabije da vuce a pri davanju gasa dolazi do detonacije gasa... zivim u okolini zrenjanina i stvarno ne znam nikakvog pouzdanog maistora koji bi se znao pozabaviti ovim problemom. mene brine da se nije pomerilo paljenje posto kad sam sletio okretao sam se na putu i jedno par metara isao u nazad ili dali je moguce da je zubcasti prezubio i da zbog toga nije hteo na benzin da upali nego na silu na plin??? da je kompjuter crkao ne bi isao ni na benzin ni na plin ,bar tako kazu.