E ovako..Prodje i neko vreme,otkad me nije bilo. A,u medjuvremenu propustih "gomilu" skupova

a kod mene se sto sta izdesavalo,Dex je inace bio u toku,sa dogadjajima (citaj,uglavnom negativnim

)Ubacicu slike,uz odgovarajuci opis,pa cemo diskutovati.
Elem,da krenemo,iz solju kafe ,i ladne Kokishke (jbg,nema pive

)
23. maja sam imao saobracajku... Vracao se sa posla,iz nocne smene,i zaspao za volanom.U tom sveopstem haosu,najvise je stradao auto,a meni,ni dlaka s' glave. (doduse,zbog auta mi je najvise bilo zao,jer je nedelju dana pre toga,dosao od limara,menjao sam desni prag,i sredjivao neke sitnice,oko limarije...prefarbao prednje desno krilo) Taman je bio skockan,za registraciju,i eto sranja,posle nepunih nedelju dana.U tom metezu,sam "isekao" saobr. znak,na pola,kao sekirom,i ocesao jedno podeblje drvo.
Stradali su mi: Greda ispod branika,sa leve strane,plastika branika,maglenka leva,i deo maske,levi far,migavac,prednje levo krilo,zadnja leva polu stranica,stop svetlo-komplet,i zadnja soferka.
Auto je posle toga,izgledao,kao na slikama:

A,nakon toga,sledi ono najgore... "Radjanje love",za popravku,jurnjava za delovima... Limarija,farbanje,smaranje sa limarom
I nakon ulozenih,priblizno 400e(da li da navodim,koliko sam placao pojedine delove?), (od plate,i "stezanja" kaisa),pokidanih zivaca,i truda,i nekih mesec dana iscekivanja,auto izgleda ovako:

Posle svega,ostalo je da se pazare:
Novi paknovi,nov termostat,i sredjivanje automatskog sauha (motor 1.5 4G15,sa karburatorom(pozeljan savet,po principu "uradi sam",ako je moguce?)
A,za pokidane zivce,sam sebe castio,novim trosistemskim elipsama,od 15cm,na zadnjoj tabli (zavrcu ushi,kad se odvrnu do daske)