od gile »
Čet Nov 18, 2010 10:47 am
prijatelju ''crvenog kolta" motor kosta ako se neko smiluje za 1,6 1,8 ili 2,0 gti sa instalacijom bar 600 eura bez kompa plus comp 200-250 eura znaci ako nadjes ispod ovog sto sam ti rekao ti si moj idol e onda tu dolaze sledece stvari menjac (koji nije toliko bitan ali znaj moze tvoj koji ce da traje mesec dana jer ce ga motor unistiti) hladnjak (ulja,vode) rezervoar sa pumpom (pumpa kosta najmanje 50 eura) a mozes i da budzis tvoj rezervoar (ali moras ipak pumpu da kupis) samo kad budes ulazio u krivinu sa 10 l benzina desice se da se auto trese ili cak ugasi e na to dodaj izduvna grana cela ili ti auspuh jer je tvoj kao slamka i gusice motor a na to dodaj diskove i kljesta napred i nazad jer trebas da zaustavis tvog vrabca da ne poleti i pri tom ako zelis plin da imas mora drugi uredjaj i na kraju to sto si farbao auto sprejom moraces da das nekom bar 400 da preleti normalnom farbom preko tvog auta da bi auto licio na nesto sa takvim motorom terisanje spolja i iznutra kad vec sve skidas iz njega i sa njega ! razmisli ja imam i motor i kompjuter i sve sto treba za auto da se sredi i puko sam na kraju i resio da sve teram u p**** materinu i rasprodam jer mi je auto 90 godiste znaci ulazes tolike pare za 20 godina star auto pa devojke koje su tog godista su matore a kamo li auto! srbija

e da treba ti neko ko ce sve ovo sklopiti ! covek sa iskustvom sa japancima jer mitsubishi nije golf 2 da ga sklepa svaka dzudza!
ne igraj se sa glavom druze a ni sa parama
Poslednja izmena od
Vlada u Čet Nov 18, 2010 1:38 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Zabranjeno je korišcenje ružnih reci (psovanje) na forumu! Zabranjeno je pisanje posta za postom u kratkom vremenu. Koristite opciju uredi.