Deset 'presretača' krstari putevima Srbije
Vesti i testovi koji su vezani za mitsubishi...

71 postova
Korisnikov avatar
Zaca
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Sre Nov 24, 2010 12:08 am

Re: Deset 'presretača' krstari putevima Srbije

od Zaca » Čet Maj 19, 2011 11:16 pm

Ma sticice sve sta god zamisli neki tamo "mozak" u vladi ili institutu ... IMa para za takve stvari, a sve u cilju da se nama otmu pare ...
Mi nismo ljudi, MI smo sa Karaburme ...

NAMIRISASE iza DVERI mase gladnih, ljutih zveri i ...

Korisnikov avatar
promaseni
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Uto Jun 28, 2011 6:23 pm

od promaseni » Sub Jul 02, 2011 11:46 am

Presreću i po Beogradu. Viđen pežo 607 u Bulevaru oslobođenja, kod zvezdinog stadiona.

A ono za otimanje para, tu si u pravu. Sve samo da napune kasu. Isto kao i sa novim tablicama. Podelili narodu prvo oznake sa Ž,Š,Đ,Č i Ć da bi ih što više zamenili kada se neki mozak seti da ipak nisu po "evropskim standardima".

Korisnikov avatar
acky91
Mitsubishi ljubitelj
Mitsubishi ljubitelj
Pridružio se: Ned Okt 17, 2010 12:49 am

od acky91 » Pon Dec 12, 2011 6:12 pm

Stigao presretac evo x, zatamljen crni! :twisted:

Korisnikov avatar
Rale
Mitsubishi ljubitelj
Mitsubishi ljubitelj
Pridružio se: Uto Okt 11, 2011 4:44 pm

od Rale » Pon Dec 12, 2011 7:45 pm

Koliko vidim veoma lep vozni park imaju nasi "presretaci" :thumbup: Pa naravno mi im kupili, mi ih odrzavamo,mi im dajemo za plate, budzet itd. :silent: eto kako nam oni vracaju :mrgreen: Ne sme covek da se opusti u voznji :lol:

Korisnikov avatar
Beasaster
Član kluba
Član kluba
Pridružio se: Sre Dec 01, 2010 12:38 am

od Beasaster » Pon Dec 12, 2011 8:02 pm

Kolko ja znam ima par audija a6,dva peugeota 607 i znam za dve cehinje tj. skode superb.U CG su to VW Pasat crni i sivi i ladno stoje po kanjonu Morace po parkinzima.Jos jedan stos CG pandura vezano za radare od skoro ih postavljaju po dva vrlo blizu pa vozaci koji se opuste posle prvog stisnu gas i nalete na drugog pazite ko ide u CG.
Kod nas je sad zeznuto sto ima dosta novih motorcikala u MUP-u ponovili se pa sad pazite da vas kroz prozor ne potapse Bajker policajac i ostro izkritikuje kad sidje sa APRILIA ili SUZUKI motora.APRILIA se vidi da je policija al zato SUZUKI GSX-r izgleda kao GHOST RAIDER. :o
Ima i kod nas te fore sa dve patrole tj.radara u veoma malom razmaku,ali sreća ne baš često...
Za sada sam ih vidjao samo u naseljenom mestu,do sada me nisu dirali,ograničenje je 50 km/h,a obično vozim oko 60 km/h...
GALANT EA0 GLS 2.0 16V 1997 100 KW 4G63

Korisnikov avatar
Recoba
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 9:26 am

od Recoba » Pon Dec 12, 2011 10:53 pm

Koliko vidim veoma lep vozni park imaju nasi "presretaci" :thumbup: Pa naravno mi im kupili, mi ih odrzavamo,mi im dajemo za plate, budzet itd. :silent: eto kako nam oni vracaju :mrgreen: Ne sme covek da se opusti u voznji :lol:
Presretac sebe isplati sa svom opremom za 4-5 meseci max. Sta god ljudi mislili njihovo postojanje je veoma korisno jer ne vidim ko moze da kaznjava bahate vozace, posebno strance kojima je nasa drzava tranzitna, a od njih se lep novac uzme.

Kaznjavanje nije selektivno a kazna veoma tesko moze da se sredi. Dragisa koji je gostovao u SAT-u je veliki profesionalac i stroziji je prema svojim saradnicima nego prema vozacima. Po meni je samo njihova greska sto dozvoljavaju da ih ljigavci poput Alvirovica promovisu, jer on to radi iskljucivo iz sopstvenog interesa, a ne radi promocije bezbednog saobracaja.

Korisnikov avatar
acky91
Mitsubishi ljubitelj
Mitsubishi ljubitelj
Pridružio se: Ned Okt 17, 2010 12:49 am

od acky91 » Uto Dec 13, 2011 1:48 pm

Jedan presretac Mesecno zaraadi 10000evra!

Korisnikov avatar
Rale
Mitsubishi ljubitelj
Mitsubishi ljubitelj
Pridružio se: Uto Okt 11, 2011 4:44 pm

od Rale » Sre Dec 14, 2011 4:55 pm

Stigao je EVO X crne boje registarskih oznaka BG 385 EU ako se ne varam. :thumbup:

Korisnikov avatar
Beasaster
Član kluba
Član kluba
Pridružio se: Sre Dec 01, 2010 12:38 am

od Beasaster » Sre Dec 14, 2011 6:49 pm

Verujem da će svako ko bude video desetku u retrovizoru znati ko je i šta u pitanju...
Medjutim problem predstavlja ostatak voznog parka,pošto i sami znamo šta ovaj narod najviše voli (nažalost VW) tako da se lako utope u masu kao i ostali proizvodjači koje vozi polocija...
GALANT EA0 GLS 2.0 16V 1997 100 KW 4G63

avantgarde
Početnik
Početnik
Pridružio se: Pet Okt 14, 2011 5:59 pm

od avantgarde » Sre Dec 14, 2011 10:36 pm

Morace nov zakon o saobracaju da donesu. ovaj je previse tolerantan.. treba ograniciti brzinu u gradu na 7 km/h,
na otvorenom putu 10km/h, a na autoputu 11 km/h. Pa da onda uzmu kredit od mmf za kupovinu 10000 presretaca i 20000
paukova, jer 10000 presretaca x10000e mesecno = 100000000evra mesecno + novac dobijen od usluge uklanjanja automobila koje ne smeta nikom... eto nama eldorado srbija..

aj usput da pitam (ako neko zna) zasto nove tablice placas i Narodnoj banci i mupu? jel to ono prednju placas mupu a zadnju nbsu

71 postova