Nalepnice kluba
Sve vezano za promotivni materijal kluba...

160 postova
Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

Re: Nalepnice kluba

od DJ DEX » Sub Jan 15, 2011 8:19 pm

-AMOS79@ Varijanta male nalepnice bila bi ista ovakva stim da belo na Jap.zastavi bude providno
-AMOS79@ DR.ZILIJEN nasu zamisao sprovodi u photoshopu pa probamo razne varijante
-AMOS79@ Vidi to sa grbom mi je malo neizvodljivo jer ako grb bude pozadina izgubice smisao jedino da logo bude u obliku spoljnih kontura grba
-MAKISHA@ Powered BY ... mi deluje malo dugacko i malo je neiskreno ako to sto pise prevedes ispada da je auto tjuniran u Mitsubishi klubu koji trenutno postoji samo kao forum.Vidi moj licni utisak je da sto krace i jasnije je bolje.
-MAKISHA@Natpis KAMIKAZE uopste ne mora da bude spontano je dosao sa pozadinom jer je RiSING SUN zastava Kamikaza.Mogli bi da izmislimo neko ime za nas ljubitelje Mickova pa da to pise recimo MICKOLJUB :lol:
VOLEO BI DA VISE CLANOVA FORUMA BUDE UKLJUCENO U STVARANJE NECEGA STO BI TREBALO S PONOSOM DA "OKACIMO" NA SVOJE LJUBIMCE.OVA TEMA JE IMALA PREKO 20 POSETA A SAMO NAS PAR POKUSAVA NESTO DA NAPRAVI.NIJE PRETERANO POTREBNO DA NEKO IMA NEKI PREDLOG POTREBNO JE DA SE KOMENTARISE JER I NEGATIVAN KOMENTAR MOZE BITI SMERNICA.POGLEDAJTE SAMO KOLIKO VREMENA SE TROSI NA POSTOVE VEZANE ZA TEHNICKA PITANJA,STO MENI LICNO POKAZUJE DA IMA CLANOVAKOJI KORISTE FORUM ZA RESAVANJE LICNIH PROBLEMA I SAMO TO IH INTERESUJE I POSLE SE VISE NE POJAVLJUJU.
MOLIM SVE CLANOVE DA VISE UCESTVUJU NA TEMAMA VEZANIM ZA SAM KLUB,OKUPLJANJA ...
AJDE LJUDI DA NAPRAVIMO NESTO BREEEE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Korisnikov avatar
gile
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Pon Okt 18, 2010 7:58 am

od gile » Sub Jan 15, 2011 10:15 pm

pa kad ste kao deca i suvisan je svaki komentar zato niko ne ucestvuje u ovoj raspravi kao prvo kome pade na pamet taj natpis kamikaze ili tako neke slicne ideje koje su nerazumljive i necitke cak izgledaju kao zvrljanje nekog deteta od 3 godine! pogledaj malo po ostalim klubovima npr honda,bmw ili pogledajte kod komsija hrvata koji ne brinu da li ce kad dodju u srbiju biti kamenovani znaci nalepnica mora sadrzati rec "SRBIJA" (postovanje svima ali ipak smo u srbij) onda sto komplikujete sa tim bojama i tolikim mitsubishi dijamantima kad je jedan znak dovoljan i sta ismisljate te izlaske sunca i sl. kad 79 % nas koji volimo svoj auto (a imate priliku i da vidite na forumu koliko truda ulazemo da u ovoj bedi auto ostane cistog i normalnog i koliko toliko "fabrickog" izgleda ) nece staviti i naruziti svoj auto nekakvim sarama poput ove kojom se nesto vas 5-6 odusevljava.
npr zamisli te da na onaj plavi lanser sa bosanskim tablicama iz arandjelovca stavite sarenu nalepnicu kamikaze bla bla bla . . . KATASTROFA ili na onog prelepog lansera evo ili eklipse, na novije automobile UZAS . . . izgledali bi kao oni bubuljicavi klinci sto voze juga ili golfa 1 i na soferci im pise KING OF THE ROAD .
TRAZILI STE MISLJENJE ,OVO JE MOJE !
:thumbdown:

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance

od DJ DEX » Sub Jan 15, 2011 10:59 pm

Ok i to je nesto!
Stim sto imas vise varijanti nalepnica za ljubitelje fabrickog izgleda i neki drugi.VLADA@ je na pocetku i postavljanju ove teme predlagao nalepnicu za zadnje staklo koja ne bi bila tolko upadljiva i sigurno ne bi naruzila izgled vozila.Npr.ranije svaki auto koji je izasao iz neke auto kuce imao je njihove nalepnice na zadnjem staklu,na gepeku i na krilima.Na zadnjem staklu vece a ostale manje.
Prethodni predlozi su bar pokusaji da se nesto napravi a Kao sto sam napomenuo KAMIKAZE uopste nisu bitne naslo se tu gde ce mozda stajati nesto drugo,ili mozda samo www.misubishiclub serbia.U svakom slucaju treba polemisati pa videti sta i kako.

Korisnikov avatar
Žile
Legenda kluba
Legenda kluba
Pridružio se: Sub Okt 30, 2010 9:55 pm

od Žile » Sub Jan 15, 2011 11:11 pm

Mislim da je covek u pravu
Logo i nalepnica bi trbalo da budu sto jednostavniji
Ajde da osvezimo temu stize prolece

Predlog za logo, samo jos malo da se popravi
Slika

Uploaded with ImageShack.us

Predlog za nalepnicu
Slika

Korisnikov avatar
Makisha
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Pet Dec 03, 2010 6:29 pm

od Makisha » Ned Jan 16, 2011 2:03 am

Slazem se sa Giletovom replikom 101%.Definitivno je covek u pravu.Ja sam Za to,da sticker bude recimo za zadnje stakle,sto prostijeg i dopadljivijeg dizajna.Svakako sa znakom,zastavom,ili necim sto asocira na Mitsubishi,i na Srbiju.Pa Srbi smo majku mu,i ovo je nas forum.nemojmo se osvrtati na Hrvate,ili svejedno koga vec. Neka jednostavno bude,kao sto je kolega predlozio,Logotip Mitsubishija u boji trobojke,i web adresa naseg foruma. Dajte da radimo,i da nakitimo nase ljubimce.

amos79
Početnik
Početnik
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 4:31 pm

od amos79 » Pon Jan 17, 2011 1:21 am

Narode drago mi je da je pocelo dosta nasih forumasa da se ukljucuje u izrdau ove nase buduce naljepnice i loga.Hvala Zilijenu i DEX sto su je uopste pokrenuli i sto rade aktivno uz nase sugestije na budecem izgledu. :clap: Ova zadnja naljepnica i logo koji su dati na razmatranje izgledaju dobro.Sam naziv kamikaze mozda i nije neki dobro "pozicioniran" naziv za klub,ali ova zadnja varijanta je dobra.Pise jasno koji je klub u pitanju i odakle smo,dovoljno.Sam broj dijamanata po meni nije veliki ali ako neko misli da treba manje da ih bude od ova ponudjena 4,u redu.Meni licno,se svidjala tematika izlazeceg suca,jer MITSUBISHI u Japanu je ime koje oslikava nacionalni ponos,i sinonim je za njihove pobjede u tehnoloskoj i svakoj drugoj nadmoci koji su oni imali u II svjeckom ratu,i koju jos imaju.Mislim da moj prijedlog za ubacivanje naseg grba u konturu naljepnice ipak ne stoji (u pravu u drugari koji su iznijeli kritiku) osavicemo to ljudima iz kluba koji preferiraju kvalitet cuvene nacionalne klase :lol: Gile je u pravu za sam izgled,samo misli da nas logo ili naljepnica ne bi nikako smjeli da izledaju kao da je u pitanju bilo kakva "resavska skola" tipa,vidjeli samo prepisali i "natandarili" na auta.Ipak mislim da mora da bude orginalna i sto je naj vaznije da je svi osjecaju kao svoju,jer jedino kao takva moze zazivjeti.
:idea: Mozda ce biti pitanje glupo,ali ajde da razmotrimo i tu mogucnost, :?: sta mislite narode da idemo na cirilicni natpis? Mozda jeste glupo zbog samo natpisa Mitsubishi,ali to je nase pismo.

Korisnikov avatar
gile
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik

od gile » Uto Jan 18, 2011 12:23 am

cirilicni natpis sam i ja mislio predloziti .... :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
nista pametnije i bolje nisam do sad cuo tako smo jedinstveni i posebni,nasi. sto se tice izlazaka i zalazaka sunca odustanite pre bih sajkacu stavio koja prestavlja nasu istoriju nas nego japanske ali .... bitna stavar je cirilica to bi bilio vrh :thumbup: i samo natpis da bude sa znakom jednim bez boja i to nalepnica providna za stakla i nalepnica crnih slova za limariju znaci nista sareno,prosto i jednostavno
ps cirilica obavezno

Korisnikov avatar
Žile
Legenda kluba
Legenda kluba
Pridružio se: Sub Okt 30, 2010 9:55 pm

od Žile » Uto Jan 18, 2011 12:45 am

EVO U CIRILICI

Slika

OVO BI BILA VERZIJA ZA PREDNJE STAKLO CRNE POZADINE UJEDNO DA SLUZI I KAO SUNCOBRAN

Korisnikov avatar
gile
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik

od gile » Uto Jan 18, 2011 11:05 am

napredujemo :clap: МИЦУБИШИКЛУБСРБИЈА.КОМ :thumbup:

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance

od DJ DEX » Uto Jan 18, 2011 4:09 pm

Brate pa ovo izgleda kao natpis za IMT!Salu na stranu vidim ja da cemo praviti vise nalepnica za vise ukusa.Nikako mi se cirilica ne uklapa sa mitsubishi znakom i tribal flame varijanti,al ko voli sto da ne!

160 postova