Upravljanje displejom preko CD na Mitsubishi Space Staru
Sve što se tiče struje, prekidači, releji, instalacije...

Karlovci
Početnik
Početnik
Pridružio se: Čet Okt 01, 2015 8:17 am

Upravljanje displejom preko CD na Mitsubishi Space Staru

od Karlovci » Pon Nov 09, 2015 5:08 pm

Postovane kolege i ljubitelji Mitsubishi vozila.

Zamolio bih za pomoc. Imam Mitsubishi Space Star 1.9 DID 201 godiste. Kada sam ga kupio u njemu je bio kasetas i nisam mogao preko njega d aupravljam displejom, nije radio radio aparat, samo kasete, bez mogucnosti premotavanja, bilo sta. Sad sam kupio fabricki Mitsubishijev CD i opet ista stvar, radio ne radi, samo susti, CD radi, ali bez mogusnosti prebacivanja pesama, i opet se ne moze upravljati sa displejom, odnosno funkcijama na displeju.
Kada se da kontakt, na displeju se pojavi temperatura, neka prosecna potrosnja i sat i to je sve. Povremeno on javi nesto kao koliko je goriva ostalo, odnosno koliko moze da se predje km, ali to nesto nije dobro i to je to.

Da li neko ima iskustva sa ovim problemom i sta tu raditi?

Hvala svima na dobronamernoj pomoći.

S postovanjem.

Aleksandar Prekodravac

Korisnikov avatar
vladimir.ra
Mitsubishi fanatik
Mitsubishi fanatik
Pridružio se: Pet Okt 28, 2011 8:07 pm

Re: Upravljanje displejom preko CD na Mitsubishi Space Staru

od vladimir.ra » Uto Nov 10, 2015 10:06 am

Koji CD player si kupio?

Ja sam takodje imao neki bezveze radio-kasetofon ali sam zatim uzeo cd player w142 i nakon zamene, na displeju imam donji red a pomocu dugmeta disp koji ima ovaj uredjaj kontrolises prosecnu potrosnju, brzinu i ostatak km prema nivou goriva.

Ako i ti imas ovaj cd player, onda ga nisi dobro povezao...

Pozdrav.

Karlovci
Početnik
Početnik
Pridružio se: Čet Okt 01, 2015 8:17 am

Re: Upravljanje displejom preko CD na Mitsubishi Space Staru

od Karlovci » Uto Nov 10, 2015 2:25 pm

Vladimire, jeste, taj je W142, Povezao sam ga na dzeksne koje su tu bile, nije moglo drugacije. Ima jedna veca crna i jedna manja bela dzeksna, antena i valjda uzemljenje. Kad sam ga povezivao, culo se neko lagano zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, kao da je nesto povezivao, i posle toga nista, mrtvi svi dugmici.

Isto to se desilo i kada sam otisao kod coveka u Borcu, od kojeg sam hteo da kupim CD, taj w142, ista stvar kao i sada. Pomislio sam i da displej nije ispravan, da uzmem drugi polovan displej, ali mi onda nije jasno kako sad nesto ima na displeju, a ne reaguje na komandu sa pleyera.

Nisam pametan.