Outlander
Predstavite vaš Mitsubishi i modifikacije koje ste radili na njemu...

Scorpio1957
Početnik
Početnik
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 4:50 am

Outlander

od Scorpio1957 » Uto Dec 28, 2010 5:12 am

Pozdrav svima.
Evo mog novog Mitcija; "Outlander 2.0 DI-D InStyle". Vozio sam "Carismu" 5 godina i bio sam zadovoljan, ali sam u zadnje dvije godine patio za ovim "Outlanderom". Sada sam u njemu i auto je kao avion. Jos sam u fazi privikavanja i ucenja, jer je opremljen i nekim "zezalicama" za koje nisam ni znao da postoje.

Slika
Poslednja izmena od Scorpio1957 u Pon Okt 29, 2012 9:53 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Korisnikov avatar
TRIO_driver
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Pon Okt 25, 2010 12:00 am

Re: Outlander

od TRIO_driver » Uto Dec 28, 2010 11:50 am

Ok je auto, ali motor je nazalost Passatov 2.0 TDI, to sto se zove DI-D je samo da bi se uklopio u Mitsubishi strukturu oznacavanja motora...

Imam jednog kupca sto je presao 200k km, i ne zali se, osim na klasicne mane(bucan, grub rad motora, itd).

Delovi se mogu nabaviti i kod onih koji odrzavaju Mitsubishije, ne znam da li pase direktno sa VW, mada moguce.
Slika

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

od DJ DEX » Sre Dec 29, 2010 12:51 am

Na zalost jos jedna simbioza Mitsubishi vozila!Outlender i Grandis sa oznakom 2.0 DID nose vw agregate videcemo kako ce se pokazati nadam s ebolje od Carisme!POZDRAV

Korisnikov avatar
TRIO_driver
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik

od TRIO_driver » Sre Dec 29, 2010 9:38 am

Izuzetno mi je tesko da priznam, ali pokazali su se bolje nego Renault motori...
Slika

Scorpio1957
Početnik
Početnik
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 4:50 am

od Scorpio1957 » Ned Jan 02, 2011 11:20 am

Pozdrav svima.
Ja sam jedan od onih, koji automobil ne posmatra samo "automehanicarskim" ocima, nego se jednostavno predam kada auto osvoji moju naklonost. Ja sam mozda bio vise naklonjen Lanceru Evo-X, ali se ne uklapa u moje potrebe. Naime, zivim u Danskoj i dolazim par puta godisnje u ex-YU, pa mi je ovakav auto, koji je udoban, siguran i ekonomican odgovorio mojim potrebama.
A i veliki prtljaznik je "must", jer mi "dijasporanci" uvijek nesto vukljarimo "za dole i obratno".
Znaci meni je trebao traktor, da vuce i dovuce, sve ostalo su finese. Inace znam za jadac, to sto neko vozi "dzip", ovdje nije nikakav znak "prestiza", zestokih momaka, nego jednostavno to - je to. Sta ti treba, to i koristis.
Naravno, ulogu je odigrala i naklonost prema Mitsiju i izgled auta u mojim ocima. Dobar je, slusa, a i svidja mi se.

Vidimo se!

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

od DJ DEX » Uto Jan 04, 2011 2:15 pm

Ni ja ne bi imao nista protiv da vozim taki!Bas je,bas,bas cool vozilo! :thumbup:

Korisnikov avatar
TRIO_driver
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik

od TRIO_driver » Uto Jan 04, 2011 10:37 pm

Prethodni Outlander si imao i 2.0 turbo 4wd sa 201 ks, e to je tek tatino ludo vozilo.. :lol:
Slika

Korisnikov avatar
evolution
Početnik
Početnik
Pridružio se: Pon Okt 25, 2010 2:32 am

od evolution » Sub Jan 22, 2011 10:20 pm

Imam isti auto i za sada se pokazao odlicno. Nadam se da cete sluziti kao i mene.
Pozz

Korisnikov avatar
Recoba
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 9:26 am

od Recoba » Pon Jan 24, 2011 1:38 pm

Izuzetno mi je tesko da priznam, ali pokazali su se bolje nego Renault motori...
Ne znam da li je kvalitet 2.0 motora isti kao u VW grupi, znam da se kod njih ocajno pokazao. Imao sam priliku da razgovaram sa vise ljudi koji voze navedeni motor u Seatu, Skodi...svi se zale na potrosnju ulja, momku u Seatu je pukao blok izmedju prvog i drugog cilindra na 90.000km.

Korisnikov avatar
sinisa
Početnik
Početnik
Pridružio se: Pet Dec 03, 2010 10:42 am

od sinisa » Pon Jan 24, 2011 11:35 pm

Besprekoran dizajn spoljašnjeg izgleda po mom ukusu u kompletu sa tim točkovima. Drastično ulepšavanje u odnosu na predhodni model. Mnogo mi se sviđa.