Okupljanja
Sve u vezi okupljanja članova foruma...

373 postova
Korisnikov avatar
gile
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Pon Okt 18, 2010 7:58 am

Re: Okupljanje 24.06.2012.

od gile » Pet Jun 15, 2012 12:01 am

ma da li je moguce da u tolikom beogradu nema nekog mesta kraj dunava ili save ili bilo gde na otvorenom i lepsem mestu za skup :?:
Ima ali ce temperatura najverovatnije biti oko 35 stepeni a ljudi bi onda trebali da stoje pola dana na otvorenom na toj vrucini. Zbog toga smo se odlucili za mesto gde ima hladovine.
ZNACI ISPOSTAVILO SE DA JE BEOGRAD JEDNO ODVRATNO MESTO BEZ I JEDNE HLADOVINE DUZ TOLIKOG DUNAVA I SAVE KRAJ KOJE BI MI MOGLI DA PROVEDEMO DAN!!! ZNAO SAM :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Mislio sam da ce biti malo kreativnija lokacija,ili bar konsultacija na tu temu :problem: :problem: :problem:
I Vlada je odgovorio pre mene, konsultacije traju vec mesecima bez nekih konkretnijih predloga. Mi ne zelimo nikog da teramo da organizuje nesto na silu a sami ne mozemo da organizujemo nesto van Beograda jer nismo iz tog mesta i ne poznjemo ga dovoljno da bismo to uzeli na sebe. Ja licno imam puno kreativnih ideja a neke od njih zahtevaju i pasos ali one u ovom trenutku nisu realne.

Napominjem jos jednom da je cilj okupljanja da se okupi sto veci broj ljudi i da ih ukljucimo u ovu nasu malu zajednicu. Mi kao stariji clanovi mozemo maltene da se vidjamo svake nedelje na raznim lokacijama kako bi popili pice i popricali.

Ne bi da preterujem sa off-om da ne bih morao sam sebe da sankcionisem :)

AJ SANKCIONISI JEDNOM SEBE ILI OVOG DRUGOG ADMINISTRATORA PA MOZDA I KUPIMO KOJU MAJCU ILI SE UCLANIMO KOD VAS :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

Korisnikov avatar
igor
Početnik
Početnik
Pridružio se: Pon Okt 03, 2011 12:03 am

Re: Dogovaranja oko okupljanja

od igor » Pet Jun 15, 2012 6:30 pm

PredloG!

Ima jedno lepo mesto u Surčinu ,takozvani "Sportsko rekreativni centar Surčin " to je jedan šumarak pun livada i lepo je sredjeno,a pri tom ima i rečicu koja prolatiče kroz sve to! Jako lepo mesto u hladovini pored reke a van grada i gradske gungule!

‚‚Prostire se na površini od 230 ha. Sa dva jezera i bogatstvom vegetacije, ovaj predeo se svrstao u omiljeno izletište ljubitelja prirode. Izuzetne mogućnosti za sport i rekreaciju, pošto poseduje terene za fudbal, košarku i tenis. Centar je ispresecan putevima pogodnim za biciklističke staze. Nalazi se na 18km od Beograda‚‚

Evo sajta nekog,koji sam našao čisto da vide oni koji neynaju o čemu se radi,sa desne strane su slike.
http://www.info-tours.net/object.php?id=1141

Korisnikov avatar
angelss
Fotograf kluba
Fotograf kluba
Pridružio se: Ned Okt 17, 2010 2:47 am

od angelss » Pet Jun 15, 2012 8:52 pm

Sto se mene tice moze izmena..., ako ste za mogao bih da ponesem kotlic da udarimo u neki gulas uz rostilj?

Korisnikov avatar
gile
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik

od gile » Pet Jun 15, 2012 11:09 pm

E ovo je vec nesto bolje,ODLICNO :!: ja sam za i da vidimo taj kotlic moze li da parira onom sa bukulje :D
dolazim

1 Gile

Korisnikov avatar
darijailija
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Sub Jan 01, 2011 9:19 pm

od darijailija » Sub Jun 16, 2012 10:53 pm

E ljudi ako vam je dosadno i hocete malo voznje po krivudavim putevima sumadije mozete da dodjete i kod mene u KG-eeeee i pre avgusta!!!Evo ja sam stigao sa odmora i spreman.... :wave:
IVAN KG (Outlander 2.0 4G63 Colt czT)

Korisnikov avatar
gile
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik

od gile » Ned Jun 17, 2012 12:15 am

aj vazi ja sam za opet samo da se dogovorimo do vikenda :clap:

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

od DJ DEX » Ned Jun 17, 2012 11:24 am

E ljudi ako vam je dosadno i hocete malo voznje po krivudavim putevima sumadije mozete da dodjete i kod mene u KG-eeeee i pre avgusta!!!Evo ja sam stigao sa odmora i spreman.... :wave:
KG je jedno od mesta koje je bilo u pregovorima.Kolko sam cuo Sumarice su pogodne za tako nesto.

Korisnikov avatar
darijailija
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Sub Jan 01, 2011 9:19 pm

Okupljanje u Kragujevcu za avgust mesec

od darijailija » Sub Jul 21, 2012 10:31 pm

Okupljanje u Kragujevcu u avgustu samo da se dogovorimo koji termin najvise odgovara 05.08.2012 ili 12.08.2012 :?: :think:
Po meni najbolja varijanta za skup su sumarice kod muzeja ili preko puta spomenika Peto Tri.Sumaricko jezero je odlicno ali sva parking mesta su zauzeta !
IVAN KG (Outlander 2.0 4G63 Colt czT)

Korisnikov avatar
Beasaster
Član kluba
Član kluba
Pridružio se: Sre Dec 01, 2010 12:38 am

Re: Okupljanje u Kragujevcu za avgust mesec

od Beasaster » Ned Jul 22, 2012 4:57 pm

Ako bude jedan od navedenih datuma,ja neću moći pošto sam na godišnjem...
Ali videćemo šta će većina da izglasa....
GALANT EA0 GLS 2.0 16V 1997 100 KW 4G63

Korisnikov avatar
gile
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik

Re: Okupljanje u Kragujevcu za avgust mesec

od gile » Pon Jul 23, 2012 7:06 am

uvek za ! ja cu ih sprovesti od mladenovca da ne zalutaju :lol: :D

373 postova