ma da li je moguce da u tolikom beogradu nema nekog mesta kraj dunava ili save ili bilo gde na otvorenom i lepsem mestu za skup![]()
ZNACI ISPOSTAVILO SE DA JE BEOGRAD JEDNO ODVRATNO MESTO BEZ I JEDNE HLADOVINE DUZ TOLIKOG DUNAVA I SAVE KRAJ KOJE BI MI MOGLI DA PROVEDEMO DAN!!! ZNAO SAMIma ali ce temperatura najverovatnije biti oko 35 stepeni a ljudi bi onda trebali da stoje pola dana na otvorenom na toj vrucini. Zbog toga smo se odlucili za mesto gde ima hladovine.
I Vlada je odgovorio pre mene, konsultacije traju vec mesecima bez nekih konkretnijih predloga. Mi ne zelimo nikog da teramo da organizuje nesto na silu a sami ne mozemo da organizujemo nesto van Beograda jer nismo iz tog mesta i ne poznjemo ga dovoljno da bismo to uzeli na sebe. Ja licno imam puno kreativnih ideja a neke od njih zahtevaju i pasos ali one u ovom trenutku nisu realne.Mislio sam da ce biti malo kreativnija lokacija,ili bar konsultacija na tu temu![]()
![]()
![]()
Napominjem jos jednom da je cilj okupljanja da se okupi sto veci broj ljudi i da ih ukljucimo u ovu nasu malu zajednicu. Mi kao stariji clanovi mozemo maltene da se vidjamo svake nedelje na raznim lokacijama kako bi popili pice i popricali.
Ne bi da preterujem sa off-om da ne bih morao sam sebe da sankcionisem
AJ SANKCIONISI JEDNOM SEBE ILI OVOG DRUGOG ADMINISTRATORA PA MOZDA I KUPIMO KOJU MAJCU ILI SE UCLANIMO KOD VAS