od tjomy »
Sub Jun 01, 2013 4:56 pm
Da ne bude ja samo jurim nesto

i ne drzim obecanje evo opisno i ponekim slikama da prezentujem zavrsene, zapocete i planirane radove
felne osvezene da izgledaju ljudski, sve ovo zahvaljujuci koleZi Leonu i njegovoj paznji za sitne detalje kao i pedantnost sve izgleda extra, uocite razliku
Spojler, prednji branik, maska sa znakom i znak, lajsna ispod soferke, brisaci i sl takodje osvezeni, reparirani i sl, ostaje da se jos osveze lajsne i zadnji branik, pritom one srebrne lajsnice (vidi se na slici iznad) zalepljene unutar crne lajsne i branika su za sad pocupane, jer su me uzasno nerviralne negde ih je bilo negde ne, pritom vidi se da su propale, pa kad nisam uspeo da ih sakupim dovoljno, pocupane su sve dok se ne smisli nesto pametno, ako neko ima neki predlog nek se javi
u gornjem postu Leon je najavio vec bocni spojler, sajtne ili koji je vec pravi naziv, na tome radimo, sve je nabavljeno samo postoji mali problem sa montiranjem koji ce se resiti uskoro, nadam se, onda ce pasti i slike

Nakon montiranja bocnih spojlera ostaje mi da vidim dal ce pasti farbanje istih, farbanje donje zone kola ili ce ostati tako, trenutno nemam ideju uopste.
U planu su jos i da se stave sedista - kadice to je sigurno, i onda mi fali jos samo rep za gepek i drugi volan, o cemu cu se jos razmisliti i naravno ako budem uspeo da ga nadjem povoljno.
To je to sto je za sad planirano i uradjeno, sta ce jos biti videcemo, kad se ovo zavrsi ondaK cu okaciti i sliku auta u prvoj objavi kao sto sam to ranije i obecao