od Mirage90 »
Čet Sep 08, 2011 3:15 am
E to! Da predstavim moju "prvu ljubav"! Taj auto me je odvezao u porodilište, odvezao u porodilište, ćale se tu napio pa ga je slupao isti dan kad sam se rodio, onda sam sa njim prvi put u životu doživeo sa ćaletom 185 km/h, što je pre 10+ godina i mene kao klinca od 7-8 godina bilo nešto savršeno, onda auto u koji sam prvi seo za volan da ga provozam sa 12 godina, pa se onda dešavalo svašta sa njim, čak i da se otvori hauba u vožnji, da je motor vrisnuo jedanput, da je sve crkavalo osim tih čuvenih unikatnih automatskih pojaseva... Ja sam stravično emotivno vezan za moj Miraž, što je dosta loše, ali takav sam!!! Ima 1.5 MPi motor sa savremenim Multi Port ubrizgavanjem, ima 90 konja, po nekim specifikacijama 0-100 za nešto malo više tu od 11 sekundi i maksimalna brizna mu je negde oko 185 km/h, što je dosta impresivno za ovakav auto... Ima četiri brzine, a menjač i kvačilo su toliko mekani, da je strašan utisak kad se rukuje sa time... Danas je on u baš očajnom stanju, limarija mu je totalno propala, mora sve da se menja, motor mu je u malo boljem stanju, ruku na srce, sad je sređen, pa mogu reći da je najbitnija stvar dobra! Uskoro sitže celokupno farbanje i onda počinje sa sređivanjem moje prve ljubavi, što ja maštam već dugi niz godina... Evo, prvo nekih starijih slika, a nakon toga će doći nove, što ću ih sutra slikati!!! Inači, kupljen je nov ovde pre 19 godina, ćale je prvi vlasnik, uvežen je iz Amerike, inače je za američko tržište, ima milje upisane, automatske pojaseve sa senzorima, velike "driving board" branike, posebne žmigavce i još par sitnica... Inače, auto je teška osnovna oprema, jer, kako sam ja ćaleta razumeo, samo je bio taj poslednji Miraž da se uzme, a on je baš hteo Miraž... Sređivanje uskoro kreće, pa se ja nadam predivnom autu u skorije vreme!
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Haha, ima još nešto, moj snimak sa Youtube-a, još pre dosta godina!
http://www.youtube.com/watch?v=bx12wJSQLwg
http://www.youtube.com/watch?v=3YdRfOF-Pq8