Mitsubishi Carisma 1.8 gls
Predstavite vaš Mitsubishi i modifikacije koje ste radili na njemu...

Korisnikov avatar
Zaca
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Sre Nov 24, 2010 12:08 am

Re: Mitsubishi Carisma 1.8 gls

od Zaca » Sre Dec 01, 2010 11:16 pm

OOO zdravo Carismaticni brate, vidim da smo isti, samo imas zajebane felne .. ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Pa i meni je automatska klima ... Ne znam, nema filtera,i ja sam svaki delic pregledao, bas cudno, a u katalogu pise da ima .. Ko zna ..

Moja obrnula 185 000 .. Pazi kad imam racun i uplatnice iz 1997. u Velautu kupljena ...

Skoro sam je uzeo, ceo zivot sam vozao Volkswagena, pa cemo da vidimo kroz neki mesec kako ce se pokazati .. Za sada OK, a majstori se krste i kazu mi da sam uzeo NOV auto , hehehehhe ..

A plin mi je automatski, al vezen valjda preko lambda sonde, i to mi je prvi put da to imam, do sad sam vozao ili karburator ili sekvent .. Ok mi radi i na plin i na benzin, s tim sto nekad na plinu npr. kad mi radi i muzika i grejanje i grejaci stakala i farovi i tako vise potrosaca, zna npr. na semaforu da ga spusti na 600-700 obrtaja, al ok, nista drugo, ne gasi se, normalno radi ... Potrosnja 8-9 na otvorenom na nekih 120-140 km/h,a 11-12 po gradu normalne voznje ...

Kakva su tvoja iskustva s plinom, i koliko dug imas Carismu, kako tebe sluzi ???
Mi nismo ljudi, MI smo sa Karaburme ...

NAMIRISASE iza DVERI mase gladnih, ljutih zveri i ...

Korisnikov avatar
acky91
Mitsubishi ljubitelj
Mitsubishi ljubitelj
Pridružio se: Ned Okt 17, 2010 12:49 am

od acky91 » Čet Dec 02, 2010 2:09 pm

Pa ovako, imam carismu vec 3godine,kupljena nova u velautu,ja sam drugi vlasnik,presla 145000, Oprema glx 1.6 16v 100hp,bez plina je vozim jel mi se ne isplati jer bi samo seqvent radio...

Problemi:

Imala je problem sa obrtajima tjst gasila se, nije drzala obrtaje... U vel-autu su mi trazliili 600evra za popravku... Ja nasao nekog lika iz Novog Sada i in uradio za 20evra, a ja cenim da je to ista fora sa onim kondezatorima na ecu. :) Sto se tice ostalog nikad nisam imao problema i auto generalno od kada je kupljen. Moje jedine zamerke su kocnice, Mali prednji diskovi i dobosi pozadi a relativno tezak auto, dobro, to je fabricka greska ali moze da se resi i to.

Uz redovono servisiranje(menjanje ulja,ostalih tecnosti na vreme 7500-10000, "korisiti 5w-40") taj auto moze da traaaajeee. :D
Sad upravo treba da mu radim veliki servis, delovi su me kostali oko 15000rsd+ruke. To izlazi oko 200e sto nije mnogo, :D
Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj. pozz :thumbup:

Korisnikov avatar
Zaca
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Sre Nov 24, 2010 12:08 am

od Zaca » Čet Dec 02, 2010 7:41 pm

E, to je i meni rekao ovaj vlasnik pre mene, isti problem imao sa obrtajima, gasila mu se na plinu, pa mu isto tako neki lik odradio, sad sve OK .. Danas me odusevio, isao sam na neki put, pegla uz puno brdo 150 ne gubi snagu uopste, i to na plin ZIVELI JAPANCI :D :D :D :D :D :D

A komsija mi ima istu kao moju samo nije hetcbek, i nema automatsku klimu, vozi je vec 7 godina, kune se u nju, i skoro je radio veliki servis, izaslo ga sve oko 200eura ..

Meni su isto nazad dobosi, a napred diskovi, i meni koci bas bas dobro ..

U svakom slucaju hvala ti na podeljenom iskustvu, pa se kucamo ako mi padne jos neko pitanje na pamet :thumbup:
Mi nismo ljudi, MI smo sa Karaburme ...

NAMIRISASE iza DVERI mase gladnih, ljutih zveri i ...