colt
Predstavite vaš Mitsubishi i modifikacije koje ste radili na njemu...

Korisnikov avatar
Žile
Legenda kluba
Legenda kluba
Pridružio se: Sub Okt 30, 2010 9:55 pm

Re: colt

od Žile » Ned Jun 02, 2013 9:00 pm

Ma sta se bakces sa kojekakvim lajsnicama
Evo pogledaj kako sam ja odradio kad sam imao colta
viewtopic.php?f=6&t=134&start=30
Preprskas lajsne sa sprejom za branike, i kupis one male samolepive trakice ima ih po prodavnicama autodelova, u raznim bojama i zalepis staje tacno u udubljenje.

Korisnikov avatar
Leon_Lancer
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2012 11:58 pm

od Leon_Lancer » Pon Jun 03, 2013 12:29 pm

Slažem se.S tim što bumper neće odraditi posao jer je mat,a mi smo počeli da sređujemo sve na sjajnu varijantu.Te hrom lajsnice se meni uopšte ne sviđaju i da se pitam,skroz bih ih eliminisao.Lajsne se osveže i prefarbaju da se uklope sa branikom i biće mnogo lepše.Udubljenja se neće primećivati.Ali ako baš hoćeš da se zezaš sa lepljenjem,mislim da bi lepše čučnula siva lajsnica boje karoserije,nego ta hrom ;)

Korisnikov avatar
angelss
Fotograf kluba
Fotograf kluba
Pridružio se: Ned Okt 17, 2010 2:47 am

od angelss » Pon Jun 03, 2013 1:36 pm

Evo kako izgleda kod mene, na braniku je nova a na vratima stara.
Gornji deo uradjen sa bumper-om sa teksturom i sveze ofarban.
Sto se tice spreja sa teksturom ne preporucujem samo iz razloga sto treba da narokas 2-3 spreja da bi dobio dobru teksturu. Kasnije mi je majstor rekao da moze da se kupi boja sa teksturom za kompresor i da je to ne uporedivo bolje, mislim da ima u radnji u Vojvode Stepe i da oni sve boje i lakove prodaju na koju god kolicinu (bukvalno mozes da uzmes 100ml).
Ako ti taj gornji deo nije izbledeo NE FARBAJ!!! kasnije ce ti se primecivati ako te bilo ko zakaci na parkingu!
Video sam te branike i potpuno zatvorene i prefarbane u boju karoserije i verujte mi da to nikako nece ispasti lepo, najbolje izgleda stock, dakle ili hrom ili crvena lajsna.
Slika

Korisnikov avatar
angelss
Fotograf kluba
Fotograf kluba
Pridružio se: Ned Okt 17, 2010 2:47 am

od angelss » Pon Jun 03, 2013 1:42 pm

Zaboravih da kazem, ako nemas velika ostecenja po tim crnim delom branika i lajsnama na vratima vec su samo ubledele uzmi fen za skidanje farbe, stavi na manju temp i lagano ih zagrevaj! Iznenadices se prijatno jer ce opet postati te fabricki antracit boje! Ako budes ovo radio samo lagano i nemoj da zadrzavas fen u jednoj tacki da ne us***s posao :wave:

Korisnikov avatar
Leon_Lancer
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2012 11:58 pm

od Leon_Lancer » Pet Okt 11, 2013 10:24 am

Ovo za fen je odlična stvarčica,a evo iz priloženog kako izgleda i koja je razlika:

Slika

Evo jedna slika kad se već Ćomi stisao

Slika