Lancer x
Predstavite vaš Mitsubishi i modifikacije koje ste radili na njemu...

vlada_vozdovac
Početnik
Početnik
Pridružio se: Sub Okt 30, 2010 11:53 pm

Lancer x

od vlada_vozdovac » Ned Okt 31, 2010 8:53 pm

Zanimljiva je prica uopste kako sam se odlucio za ovaj auto. Predhodni mi je bio Astra 1.7 dti,2003. Namucio me je strasno ,ne bih da se secam. Uglavnom moj tast vozi Carismu TD 1999.god. Covek je prezadovoljan,i nema nikakvih problema vec 4 godine. Njegov rodjeni brat ima cuveni Lancer 91. nov kupljen u salonu. Covek ga ne bi prodao ni za sta na svetu. Onda pocnem ja da se raspitujem,za taj brend i krenem redom. Kada sam sve stavio na papir,i uzeo u obzir o cemu sam sve razmisljao,a to su bili neki Audi,BMW ,stari po 4,5 god.,i novi Lancer ,nije bilo vise mesta za razmisljanje. Mislim da sam napravio dobar izbor,a vreme ce pokazati...

Slika

Uploaded with ImageShack.us

Slabo jos stojim sa ovim postavljanjem slika ,ali naucicu. Uglavnom to je moj auto,jos dok je bio u salonu u Velautu na Vidikovcu.
Slika

Slika

Poslednja izmena od Nino u Ned Okt 31, 2010 11:03 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Slike sam ti premestio u temu gde trebaju da budu

milo
Početnik
Početnik
Pridružio se: Sub Okt 16, 2010 4:13 pm

Re: Lancer x

od milo » Ned Okt 31, 2010 11:40 pm

mnogo je lep, meni je ovo najlepši sedan u C segmentu, a i crna boja mu lepo stoji.
Nisi rekao koji si motor uzeo? I kako to da imaš bluetooth koji ne dolazi u Invite opremi?
2011 Mitsubishi Lancer Sportback 1.6 Invite

Korisnikov avatar
Tomica93
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Ned Okt 17, 2010 10:31 pm

od Tomica93 » Pon Nov 01, 2010 9:10 am

ima 1.5 motor sa invite opremom, i da dolazi bluetooth s njim

vlada_vozdovac
Početnik
Početnik

od vlada_vozdovac » Pon Nov 01, 2010 5:50 pm

Hvala Tomice. Ima u Invite Bluetooth,i radi vrhunski ! Kao da imas poseban telefon u kolima,sve sa Phonebook om itd. Lepa je crna i crvena,ali crveni je prodat dan pred moj dolazak,tako da je izbor vec bio napravljen ,ovo je bio poslednji primerak. Za sada je stavrno super...

Korisnikov avatar
banban
Početnik
Početnik
Pridružio se: Pon Nov 01, 2010 4:17 pm

od banban » Sub Nov 06, 2010 8:27 pm

Bluetooth nije standardan u Invite opremi za naše tržište... Tvoj auto je dovučen sa nekog drugog tržišta pa ima... Što znači da si imao sreće :) Inače Velauto godinama nije mogao da naručuje direktno iz Japana, već je tako kupovao automobile sa lagera Rumuna, Mađara, Bugara...
Inače, super auto i uzdravlju ga vozio ;)

vlada_vozdovac
Početnik
Početnik

od vlada_vozdovac » Ned Nov 07, 2010 9:34 pm

Iskreno ne znam gde odakle je dovezen ili donet,ali cuo sam iz vise izvora da jedino Subaru i Mitsubishi uvoze automobile SKLOPLJENE u Japanu. To mi je bilo veoma bitno.U svim katalozima Invite je opremljen ovime sto ja imam,a kolega je uzeo u Inform opremi i takodje je po katalogu tacno ta oprema koju je dobio. U svakom slucaju ,on je dobio auto na akciji za 13 200e,i to je vrhunska cena za takav auto,dok sam ga ja platio neznatno vishe sa vecim paketom opreme. Inace dobio sam popust na salonski primerak,jer je ovaj konkretno bio izlozen,i najveca stvar je, sto je proizveden u decembru 2009. i na to sam dobio 15ak procenata popusta. Inace sto se tice potrosnje upravo sam se vratio sa kraceg puta,na otvorenom,110 120 na sat,po kompjuteru,6,0l na 100 km. Ja sam zadovoljan,jer sam odprilike to i ocekivao. Sledeci put cu da ga nagazim,taman sam presao toliko da mogu,i onda cu videti potrosnju.
Zanima me da li neko zna jer Inoto konacno napravio ugovor sa nekim servisom za ugradnju gasa ,i proglasio ga ovlascenim za takvu akciju? I sta uopste mislite da li to raditi na novom automobilu? Jer znamo kakve sve komplikacije mogu da nastanu...

Korisnikov avatar
TRIO_driver
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Pon Okt 25, 2010 12:00 am

od TRIO_driver » Pon Nov 08, 2010 12:21 am

Ne, nisu samo oni u pitanju...

Lako mozes da znas odakle je koji auto.

Ako ti sasija pocinje na J, onda je napravljen u Japanu, tvoj je verovatno JMB....

Ako je napravljen u Holandiji(Colt, Carisma), onda sasija pocinje na XMC...

Sve u svemu, po sasiji se zna zemlja porekla.
Slika

vlada_vozdovac
Početnik
Početnik

od vlada_vozdovac » Pon Nov 08, 2010 12:00 pm

Druze u pravu si,JMB su prva tri slova. Setih se da su mi to i u prodavci reklli ,ali sam prevideo. Kazem ti ,to mi je znacilo jer ,Ipak je Japanac Japanac. Medjutim,nije ni to Sveto pismo. Npr Suzuki se pravi u Madjarskoj i takodje je odlican,pa su to mozda i neke predrasude...Pozz

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

od DJ DEX » Pon Nov 22, 2010 11:32 pm

JA bi ovo vozio!!! :D Pa dal ima lepsi auto.Ima jedan isti taki u Krusevackoj kod pekare kad god prodjem iskrivim glavu da ga vidim wau

Korisnikov avatar
banban
Početnik
Početnik
Pridružio se: Pon Nov 01, 2010 4:17 pm

od banban » Ned Dec 19, 2010 9:36 pm

Eto prođe neko vreme pa me interesuje kakvi su ti utisci posle par meseci, imaš li nekih zamerki?
Inače Lancer ne može da bude iz Holandije jer se tamo sklapaju samo Colt i Outlander trenutno, a Lancer isključivo u Japanu.