problem u najavi ili ne?
Kvarovi i popravke...

overburner
Početnik
Početnik
Pridružio se: Čet Dec 12, 2013 12:57 am

problem u najavi ili ne?

od overburner » Ned Dec 15, 2013 11:32 am

Pozdrav svima nov na forumu a i u svetu dizel motora (do sada sam vozio samo benzince),naime od skora sam vlasnik carisme 1.9td 2001g elegance bio sam prezadovoljan autom i kako je odrzavan sem par ogrebotina nista drugo se nije moglo zameriti e sad desava se sledece dok je hladan motor tj nije dostigao radnu temperaturu na turazi izbaci plavicast dim u voznji se ne primecuje taj dim a kada postigne radnu temperaturu ne pojavljuje se u opste turirao sam ga do 4000rpm gotovo do crvenog ali nista nema dima, neki kazu da je to nafta koja nije sagorela zbog hladnog motora napominjem da ne znam nista o dizelima imao sam benzinca koji je trosio ulje ali je smrdeo ko djavo na sagorelo ulje ovde se oseca samo sagorela nafta da li je moguce da su gumice ventila popustile ili je to neki drugi problem? Vozim ga tek nekoliko dana tako da n znam da li trosi ulje ili ne...za sada je non stop na maximumu na meracu posle nekih 400-500km. Hvala

Korisnikov avatar
laki72
Mitsubishi ljubitelj
Mitsubishi ljubitelj
Pridružio se: Ned Maj 22, 2011 2:36 am

Re: problem u najavi ili ne?

od laki72 » Ned Dec 15, 2013 1:08 pm

DObro ti nama dosao na forum.
Pored dobrodoslice, zeleo bih da ti skrenem paznju na pravila ponasanja na forumu, koja si naravno procitao i prilikom registracije.
Dakle, "obicaj' je da se novo pridosli forumas pretstavi, ali je lepo i da nam opise svoje vozilo
u temi Predstavljanje automobila članova , naravno sve sa slikama istog :D
Nakon toga naravno slobodno iznosimo svoja zapazanja, postavljamo i odgovaramo na pitanja i zajedno pronalazimo resenja.
U protivnom ovo nece biti forum ljubitelja i vlasnika MITSUBISHI automobila vec rubrika PITAJTE SAVETU. :roll:

overburner
Početnik
Početnik

od overburner » Ned Dec 15, 2013 1:29 pm

Hvala na dobrodoslici predstavio se jesam ali greskom u tudjem postu :oops: :D slike nisam okacio jos uvek ali bice i toga ovih dana bio sam dugu na forumu nissana pa zato znam za predstavljanje molio bih Vas ako ste admin da prebacite moje predstavljanje u poseban post ....Hvala jos jednom i izvinjavam se za gresku :)

Re: Predstavljanje

Postby overburner » Thu Dec 12, 2013 1:05 am
Pozdrav svima odskora sam vlasnik mitsubihsi carisme 1.9 td zovem se Ivan i iz Mladenovca sam

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

od DJ DEX » Ned Dec 15, 2013 2:29 pm

Sad ti je Laki objasnio pa si upoznat sa pisanim i nepisanim pravilima naseg kluba :lol:
Sto se Tvog Renoa tice normalna je pojava kao i za vecinu starijih dizela da malo dimi dok je hladan i pod sauhom.Ako dim posle kad se zagreje nestane sve je ok.PS.Ne turiraj hladnog dizela :!:

overburner
Početnik
Početnik

od overburner » Pon Dec 16, 2013 12:33 am

Razumem i nije mi tesko :lol: