od coggo »
Pet Jan 17, 2014 11:52 pm
Imam istu carismu sa istim motorom samo nivo opreme exe, trenutno na satu je 350.000 km i nista samo sipaj kvalitetno gorivo koje sada bar ima, ponekad ocisti usis egr ventil,klapnu gasa i ponekad kada si u mogucnosti da sipas vise od 3/4 goriva pre samog sipanja nalij jednu flasicu aditiva za direktno ubrizgavanje goriva i samo po gasu, uh umalo zaboravih i obavezno gradacija ulja 5w40- ZBOG HIDRO PODIZACA.
Koji aditiv sipaš?
Ja sam prošle godine sipao vurtov kliner a potom prešao preko 3000 km skoro u cugu nakon čega je prijavio grešku a ubrzo je i stao auto.Po dijagnostici problem je lociran na pumpi visokog pritiska,pumpa skinuta a iz nje su ispadali komadići rđe,otvoren rezervoar da bi se pregledo filter goriva koji je zamenjen,rezervoar je bio čist kao suza-zavuče se bela čista krpa i takva se ista vadi,ni trunke mulja nije bilo.Primarni problem je počeo od sita na pumpi u rezervoaru na kome se nahvatalo 2-3 mm rđe,za koju ja pretpostavljam da je krenula gorivom u sistem kako je sipan aditiv i završila-začepila ulaz na gdi pumpi.Ceo sistem od rezervoara do pumpe je očišćen i produvan,pumpa vraćena i radi,a moglo je biti ne daj bože.To je neko moje iskustvo,svakako pre upotrebe aditiva treba proveriti i po potrebi očistiti ili zameniti sito na pumpi u rezervoaru i filter goriva.Što se tiče leptira gasa,po Dexovoj preporuci blokiran je EGR ventil tako da na leptiru gasa,posle 30 000 km nema ni trunke gareži.