Nalepnice kluba
Sve vezano za promotivni materijal kluba...

160 postova
Korisnikov avatar
Žile
Legenda kluba
Legenda kluba
Pridružio se: Sub Okt 30, 2010 9:55 pm

Re: Nalepnice kluba

od Žile » Uto Jan 18, 2011 5:20 pm

Ma napredujemo mi al ima nas samo cetvoro, petoro koji nesto kao diskutuju i predlazu sve to traljavo ide.
A ni ADMINA nema nigde da nesto prokomentarise, izgleda da nas posmatra iz prikrajka i samo se pitaju "Dokle ce ovi ovako".
:crazy: :roll: :lol: :clap: :thumbup: :wave:

"E nece moci vise tako, necete da me prevarite ocu da znam koliki je moj deo".

:lol: :lol: :lol:

Korisnikov avatar
Kempi
Fotograf kluba
Fotograf kluba
Pridružio se: Sub Okt 16, 2010 11:17 pm

od Kempi » Uto Jan 18, 2011 11:55 pm

Da se i ja ukljucim u temu.Sto ljudi,sto cudi - sto zene,dvesta si... Meni se licno svidja najprostija nalepnica na zadnjem staklu kao sto je uradio Dr.Zilijen - www.mitsubishiclubserbia.com i to bih zalepio odmah (jos uvek mi stoji nalepnica autokuce gde je kupljem moj colt -Denzel ).Vidljivo a ne napadno.Nisam za razne kamikaza varijante sa iskrivljenim slovima i napadnim bojama jer ne volim da saram svoj auto pogotovo sto je crne boje a i malo sam mator :crazy:

Sto se tice logo-a ,moze nesto ovako:

Slika
kad porastem biću DJ DEX

amos79
Početnik
Početnik
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 4:31 pm

od amos79 » Sre Jan 19, 2011 12:19 am

Hvala gospodine Zilien na ponudjenoj opciji u cerilicnoj varijanti :wave: . Mislim da se ipak ne uklapa sa imenom MITSUBISHI koji smo ipak svi mi navikli da vidimo u latinicnom formatu.Meni licno izgleda kao napis za neku drugu marku vozila :roll: mada je ovaj ostatak "klub Srbija" odlican.Mislim da bi trebalo,narode definitivno, da imamo samo jednu naljepnicu sa sva vozila i clanove,jer jedino tako bi zadrzali orginalnost i prepoznatljivost.Zato je bar moj predlog,da ne zurimo i da usaglasimo,sto je vise predloga izgleda,i da eventualno glasanjem izaberemo naj bolje rijesenje.
Kempi mislim da bi ovakav izgled naljepnice bio malo problematican zbog formata. :?: Natpis i znak se nalaze jedno ispod drugog.Samim tim naljepnica bi nam bila visoka i tesko bi mogla naprijed da se stavi zbog preglednosti a i pozadi.Misli da bi ova varijanta,natpis i znak jedno pored drugog bila naj optimalnija,jer je naj vidljivija (zbog sirine) i zauzima naj manje mjesta na staklu.
Narode na dobrom smo putu,napravicemo je mi da se svi okrecu za nama :thumbup:

Korisnikov avatar
gile
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Pon Okt 18, 2010 7:58 am

od gile » Sre Jan 19, 2011 10:50 am

DRUGARICE I DRUGOVI nalepnica moze biti u sto varijanati ..........ali mislim da tri varijante trebalo bi da budu standardne

- varijanta za prednju soferku (tamnija nalepnica kao stitnik od sunca)
- varijanta zadnje soferke (providna nalepnica)
- varijanta za limariju tacnije samo natpis mitsubishiclubserbija.com uska manja nalepnica sa crnim (u zavisnosti od boje auta i belim) boldiranim slovima koja bi se lepila npr ivica gepeka,pragovima,spojlerima i slicno
pa ko voli nek izvoli!
za sve ostale varijante mozete da odete kod bilo kog majstora sito stampe u vasem gradu pa izmisljajte i lepite po vasem autu sta hocete!
nalepnice osnovne moraju biti boje (crno i bela kombinacija i ako sam zvezdas :D ) jer sarene nalepnice ruzi auto bar moj da ! :thumbup:
ko misli drugacije on je gey :wtf: salim se :lol: :lol: :lol: :lol: pozdrav i ajmo ljudi da iznedrimo neko zajednicko resenje blizi se kraj zime :clap: :clap: mogli bi neko okupljanje i pivo popiti lepi su dani pozdrav :wave:

Korisnikov avatar
Žile
Legenda kluba
Legenda kluba

od Žile » Sre Jan 19, 2011 11:26 pm

Tacno tako

Nalepnica za prednje staklo crne pozadine zbog sunca a i crna boja se slaze uz sve boje auta.

Nalepnica za zadnje staklo providna sa linkom sajta.

Manje nalepnice providne pozadine sa crnim ili belim linkom sajta za bok auta.

Problem je sto mi jos uvek nemamo svoj logo znaci nesto po cemu cemo biti prepoznatljivi, a natpis bi po meni trebalo da bude "Mitsubishi klub SRBIJA" znaci najjednostavnije i zna se sta smo. Font slova moze da se menja ima ih milion.

Znaci dajte predlog za logo a oko ostalih stvari nema mnogo mudrovanja.
Moj predlog za logo

Slika

Uploaded with ImageShack.us

NARAVNO OVO JE GRUBA IDEJA MOZE DA SE KORIGUJE.

Pozdrav svima

Korisnikov avatar
Vlada
El Presidente
El Presidente
Pridružio se: Sub Okt 16, 2010 10:32 am

od Vlada » Čet Jan 20, 2011 8:06 pm

Sve je covek lepo objasnio u u ovom postu iznad :clap:
Mislim da je za pocetak najbolje da napravimo klasicnu za zadnje staklo (vidim da bi skoro svi takvu stavili), samo bi jos bilo dobro da uradimo logo ( i za to postoji tema viewtopic.php?f=4&t=197 ), pa da lepimo na sledecem okupljanju 8-)
DrZilijen ovaj logo je sasvim ok i svaka ti cast na zalaganju :clap:

Korisnikov avatar
Žile
Legenda kluba
Legenda kluba

od Žile » Čet Jan 20, 2011 11:28 pm

Hvala, hvala :oops:

A za dan kluba ako me se sete, sete. :thumbup: :lol:

Idemo onda sa predlozima za logo kluba u postu viewtopic.php?f=4&t=197

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

od DJ DEX » Pet Jan 21, 2011 12:09 am

DR.ZILE opet predlog za tebe da se malo poigras.Evo slicice za zadnje staklo stim sto bi belo bilo providno a da se sama slicica malo razvuce znas ti sta ja vec mislim.PS.Svim zlim jezicima priznajem da sam ovo nasao na netu al uz malo dorade moze da bude ok.mlogo mi se svidja po fazonu:

Korisnikov avatar
gile
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Pon Okt 18, 2010 7:58 am

od gile » Pet Jan 21, 2011 9:07 am

neka neko kaze dr zilijenu da su pohvale na moj post izrecene zbog mog predloga nalepnica i da se ne kiti tudjim perijem :lol :wave: a sto se tice dj dex nalepnica je odlicna samo da bude 2m x 2m velicine i da dodas na njoj ime i adresu tvoje firme i odlicna je za reklamnu tablu pokra :lol: j puta salim se zivi bili svi prepio sam nocas i kasno legao a sad na poslu hocu da prsnem :oops: :sick: :mrgreen:

Korisnikov avatar
darijailija
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Sub Jan 01, 2011 9:19 pm

od darijailija » Pet Jan 21, 2011 2:59 pm

Evo ovde ima jedan primer za nalepnicu a u delu Logo kluba ima ostali predlozi zajebaosam tremao sam ono sto je za nalepnicu da stavim ovde al nema veze ..
http://img263.imageshack.us/i/206d.jpg/
IVAN KG (Outlander 2.0 4G63 Colt czT)

160 postova