TEST „MICUBIŠI ASX“
Vesti i testovi koji su vezani za mitsubishi...

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

Re: TEST „MICUBIŠI ASX“

od DJ DEX » Sre Feb 16, 2011 9:07 pm

Postali su zastupnici za MITSUBISHI MOTORS al ja samo vidim prodajni salon sta bi sa prodavnicom delova,servisom i svim sto ide uz to.Dojucerasnja TOYOTA MIJALJEVIC sad je MITSUBISHI MIJALJEVIC i na spisku pored njih se nalazi JAPAN AUTO ili ti DIAMOND SERVICE a l oni nisu ovlasceni servisi.Imaju samo neki intereni dogovor sa INOTO.
To je moja zamerka INOTO-u,al ko te pita videcemo kako ce teci prica tek je pocela.

amos79
Početnik
Početnik
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 4:31 pm

od amos79 » Pon Feb 21, 2011 2:04 am

Mislim da se prica za sada odlicno odvija. :thumbup: U Januaru ove godine u odnosu na Januar prosle imaju naj veci rast prodaje u Srbiji.Prodaja im je skocila preko 900%. Mozda je smijesno ali prosle godine su prodali u Januaru samo 5 vozila u odnosu na Januar u ovoj godini kada su prodali 53 komada. Ja mislim da ce se nastaviti,taj trend prodaje sigurno,ali ako onda ne povedu pricu o servisnoj mrezi,"dzabe su krecili" ,ali mislim da ce se ako ne obave posao oko valjane servisne logistike,umjesati japanci.Jer ipak sada se vidi da nase trziste ima potencijala i da narod zna koliko su ta vozila kvalitetna.
Mislim da ce kada jos malo ojacaju krenuti i ta servisna mreza,koju ne bi trebali da cine do jucerasnji "susteri",majstori tipa deder malo "natulaci bajo". :evil:

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

od DJ DEX » Čet Feb 24, 2011 10:53 am

Kad pogledas njihov zvanicni sajt vidis da kao opciju servisa nude DIAMOND servis-JAPAN AUTO i MITSUBISHI MIJALJEVIC-TOYOTA MIJALJEVIC.

Korisnikov avatar
TRIO_driver
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Pon Okt 25, 2010 12:00 am

od TRIO_driver » Pon Feb 28, 2011 3:07 pm

Dodacu ja malo..

Gradice se veliki servisno-prodajni centar INOTO u Beogradu, tako da ce biti kao i svi ostali zastupnici.

Sto se tice Japan Auta, on je ovlascen SERVIS.

Sto se tice Mijaljevica, on je ovlascen diler i serviser.

Skocila im je prodaja, jer su utopili 50 Pajera 3.2 DID saobracajnoj policiji, trenutno su na zacelju, cak i Subaru proda 90 vozila godisnje, a oni su u 2010. prodali 50 komada ukupno.

No, Inoto je cerka firma Vitro grupe, tako da ce polako to ici na bolje vremenom, prevse je lose uradjeno zadnjih desetak godina, da bi to moglo odjednom..
Slika