pomoć
Kvarovi i popravke...

johnnysurovi
Početnik
Početnik
Pridružio se: Pon Nov 29, 2010 7:14 pm

pomoć

od johnnysurovi » Ned Jan 16, 2011 1:14 am

Možda nije u skladu sa forumom, ali je ipak Mitsubishi upitanju.
Da skratim...

Potreban mi je ovlašćeni distributer Mitsubishi rezervnih delova za Srbiju, manjih univerzalnih agregata (motora sus) za pumpe, el. generatore, motokultivatore...
Konkretno, potreban mi je deo za motor Mitsubishi GM182 (4 takta,1 cilindar, OHV, 6HP).
Tačnije, potreban mi je „držač klackalica ventila“ (usisnog i izduvnog) za isti motor.

Ako neko slučajno zna za nekog distributera u Novom Sadu, Beogradu i sl., bio bih veoma zahvalan da me obavesti.

Hvala unapred!!!

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

Re: pomoć

od DJ DEX » Ned Jan 16, 2011 10:32 am

Mslim da firma APEX radi Mitsubishi gradjevinske masine pa probaj da ih nadjes na netu.Nalaze se na Novosadskom putu paralelno sa naseljem GALENIKA.Ako ih ne nadjes potrudicu se da ti nadjem telefon.POZDRAV

Daki83
Početnik
Početnik
Pridružio se: Čet Feb 17, 2011 1:07 am

od Daki83 » Čet Mar 10, 2011 2:14 am

Imam jedno pitanje,da li neko zna sta se desava sto se tice zatamnjenih stakala,jer sam cuo da se skidaju tablice i placa 5000din,i meni nista tu nije jasno...moze pomoc... :?

Korisnikov avatar
gile
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Pon Okt 18, 2010 7:58 am

od gile » Čet Mar 10, 2011 8:49 am

to pitanje i mene zanima jer imam u planu da zatamljujem mog japanca

Korisnikov avatar
Witch
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 12:44 am

od Witch » Čet Mar 10, 2011 12:02 pm

Za delove sam uspela samo da nađem firme koje rade velike agregate i građevinske mašine ali možda mogu da ti pomognu
http://indoprema.co.rs/servis.php
http://www.turbina-group.com/index.php? ... &Itemid=26
http://www.eltraagregati.com/
http://www.agregati.rs/servis-agregata- ... regat.html
Ima i par oglasa u halooglasima itd pa pokušaj da nađeš kod njih.

Što se tiče zatamnjenih stakala jednog mog drugara su pre neki dan zaustavili kod sajma zbog zatamnjenih prednjih stakala i hteli su da mu skinu tablice (igrom slučaja je pored njih prošao neko ko je napravio teži prekršaj pa su ga pojurili a njega pustili sa opomenom). Otišao je posle par dana da skine folije :(
* lancer CB4W 1995 * space star DG1A 2001 * colt CJ4A 2002 *

Daki83
Početnik
Početnik

od Daki83 » Čet Mar 10, 2011 6:24 pm

Nesto sam se raspitivao,koliko je tacno 100% neznam stvarno,jer znam da su dvojica platili po 5000din i jos je bilo skidanje tablica,posto imam prijatelja koji je malo upucen receno mi je da zadnja stakla smeju 100% da se zatamne,ali vozacevo i suvozacevo nesme,ja imam zatamnjeno pozadi sve,sto znaci mozda imam problem,ako neko zna jos neku informaciju neka kaze :?: Hvala unapred!!!

Korisnikov avatar
Žile
Legenda kluba
Legenda kluba
Pridružio se: Sub Okt 30, 2010 9:55 pm

od Žile » Čet Mar 10, 2011 10:06 pm

Nesto sam se raspitivao,koliko je tacno 100% neznam stvarno,jer znam da su dvojica platili po 5000din i jos je bilo skidanje tablica,posto imam prijatelja koji je malo upucen receno mi je da zadnja stakla smeju 100% da se zatamne,ali vozacevo i suvozacevo nesme,ja imam zatamnjeno pozadi sve,sto znaci mozda imam problem,ako neko zna jos neku informaciju neka kaze :?: Hvala unapred!!!
Odradili su ti ortake :lol: :lol: :lol:
Vec je diskutovano na ovu temu vidi link
viewtopic.php?f=13&t=203&start=10

Korisnikov avatar
Zaca
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Sre Nov 24, 2010 12:08 am

od Zaca » Čet Mar 10, 2011 11:57 pm

Dacu ti proverenu informaciju jer sam slucajno usko povezan sa MUP-om RS ... :D :D :D

U starom zakonu o saobracaju nije bilo clana sto se tice tamnih stakala, pa kad je to postalo "moda" ovde kod nas sa folijama od 500 dinara i tako to,i kad su svi poceli cak i trabante da zatamnjuju , doneli su uredbu u vezi tamnih stakala .. I onda je policajac mogao da te cepa kako hoce ..

Sa novim zakonom o saobracaju odmah je doneta i uredba o tamnim staklima i situacija je takva da zednje staklo (gepek staklo) i soferka NE SMEJU da budu zatamnjene nikako, zadnja bocna stakla SMES da zatamnis 100%, a prednja bocna (vozaceva i suvozaceva) SMES da zatamnis samo 25% ...

Kazna za tamna stakla ti je 5000 dinara i iskljucivanje iz saobracaja, ili da se parkiras uzmes srafciger ili noz (a mozes i industrijski fen ako ga imas ispod sedista :crazy: :crazy: ) i ogulis odma folije pa nastavis da vozis, i po zakonu treba da ides na vanredni tehnicki pregled, ali posto si pre mogao u Vinci u institutu da dobijes atest za tamna stakla, pa su ga oni davali sakom i kapom, sada ni to ne rade u Vinci, pa tako se ne praktikuje da te vode na vanredni tehnicku, jer u SRBIJI jos nema "instrumenata" koji bi odredili "prozirnost" stakala ..

Znaci mozes da zatamnis ovako kako sam ti naveo gore i nece ti niko praviti problem to je sigurno, a mozes mozda i neku nijansu vise, pa da sa saobracajcima budes maximalno fer i korektan i verovatno ce ti izaci u susret da ti ne pisu nista, ali to je vec rizik .. U zavisnosti kad sta rade, i kakve "akcije" imaju, pa da im ne upadnes u "akciju" kad rade tamna stakla, ti odradi 100% zadnja bocna, 25% prednja bocna, i miran si .. Nema da brines ...

To ti je PRAVA prica, sve drugo sto ti pricaju LAZU :D :D
Mi nismo ljudi, MI smo sa Karaburme ...

NAMIRISASE iza DVERI mase gladnih, ljutih zveri i ...

Daki83
Početnik
Početnik

od Daki83 » Pet Mar 11, 2011 2:56 am

Hvala na pomoci!!!

Korisnikov avatar
Witch
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 12:44 am

od Witch » Pet Mar 11, 2011 2:02 pm

"могу бити накнадно затамњена тако да укупна вредност пригушења светла не прелази 25%.
Samo i tu ima caka, samo staklo već prigušuje određeni procenat svetla, to nažalost znači da folija koja prigušuje 25% + određeni % prigušenja na staklu prelaze zakonom dozvoljenu granicu (ako ikad regulišu pitanje atesta za zatamnjena stakla) :roll:
* lancer CB4W 1995 * space star DG1A 2001 * colt CJ4A 2002 *