OK, evo našao sam malo vremena da napišem koju reč o svojoj mašini
U pitanju je Mitsubishi ASX 1.8DI-D sa pogonom na prednjim točkovima, paket opreme INVITE. Kupljen na sajmu po ceni od 22.000€!
Od opreme ima sledeće: Automatski klima uređaj, ABS, ESP... sve moguće sisteme bezbednosti... hill start assist, auto stop&go, kožni upravljač sa komandama na volanu za muziku i tempomat, kožni menjač, naslon za ruke napred i nazad, USB i AUX priključak u prednjem naslonu, dodatni priključak za 12V, aluminijumske 16" felne, regenerativno kočenje, 7 vazdušnih jastuka, el.podizače napred i pozadi, el. retrovizore, hlađenu pregradu, ekran u boji (putni računar), dnevna svetla, senzor kiše i farova, maglenke, radio CD-mp3 sa 6 zvučnika, itd. U principu ima sve, verovatno i više nego što je potrebno, ali od ovakvih viškova glava sigurno ne boli
Dugo sam razmišljao koji auto da uzmem i sada znam da definitivno nisam pogrešio u izboru. Motor je neverovatan! Tolika rezerva snage, da to nije normalno, za tako mali motor! Prvih hiljadu km sam ga štedeo po preporuci proizvođača, a kada sam odlučio da ga stisnem da vidim šta može, uhhh, mogu reći samo da mi je srce zaigralo

Pri punom gasu, auto se malo propinje, asc se uključuje i pokušava da obuzda točkove, a motor tako lepo brunda i to sve zajedno daje osećaj kao da sam u nekom muscle car-u, a ne u japancu sa dizel motorom
Ležanje na putu je odlično, upija neravnine, pegla krivine... Jedina mala zamerka odnosi se na bočno držanje sedišta, koje je jako udobno i izgleda napravljeno za jako krupne ljude, ali stvara malo osećaj nesigurnosti u jako brzim krivinama... mada ovaj auto i nije napravljen za trke.
Što se tiče potrošnje, tu sam bio najprijatnije iznenađen... Auto sam probao pre kupovine i znao sam kako ide i kako leži, ali za potrošnju sam morao da verujem prodavcu na reč i specifikacijama proizvođača. Po bordu izbacivao mi je prosek 5,5l u šta nisam mogao da verujem sve dok nisam sam izračunao po klasičnoj metodi i shvatio da je pogrešio za samo 100ml... moja računica je bila 5,6l na 100km. Pritom 80% vožnje bilo je po gradu, a 20% otvoren put, a ni to nije otvoren put već auto put, gde mi je na 150 na sat izbacivao trenutnu potrošnju 5,5l. Nisam vozio preko 150 zbog razrade, tad sam imao tek 300-400km na satu.
Ovih dana treba da se nađem sa ortakom da ga islika kako valja sa profi aparatom... Do tada pozdrav svima i nadam se nekom okupljanju.